středa 29. března 2017

Plnicka klimatizace

Komfortnější variantou je plnička klimatizací Golemtech Clima K1s databází vozidel, tiskárnou a plně automatickými funkcemi. Elektronická plnička klimatizace umožňuje odsávání chladiva R134a, jeho rekuperaci, vyčištění, vakuování systému, naplnění plynem, odsátí a vstřik oleje ( manuálně ). Velice jednoduchá obsluha, integrovaná elektronická váha chladiva pro přesné dávkování. Nádobky na nový a odsátý olej.


Přehledné manometry pro.

Nabízíme plničky klimatizací od italského výrobce ITECH. Je zařízení které slouží k servisu systému autoklimatizace. Plnička autoklimatizace.


Tato kapalina má v průběhu času tendenci z klimatizačního okruhu unikat – proto je dobré mít po. V dnešnej dobe, kedy je väčšina automobilov vybavená klimatizáciou, je potrebné mať prístroj na jej servis. Potřebujete poradit s výběrem plničky klimatizace ? Bez váhání se na nás obraťte.


Ochotně a odborně vám poradíme, jaká plnička klimatizací je vhodná právě pro vaše plány, jaké plnivo potřebuje ta konkrétní plnička klimatizací a rádi poskytneme i další informace a tipy při výběru správné plničky.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


U nás máte na výběr vše, co k plnění klimatizace potřebujete. Zcela automatická plnička klimatizace , odsávání oleje a plnění oleje. Odsávání a plnění chladicí kapaliny R134a. Zařízení je vhodné pro čištění klimatizační soustavy.


Ovládání v CZ jazyce pomocí elektronické klávesnice a LCD d. Automatická mobilní plnička klimatizací italské výroby na odsávání, recyklaci, vakuování a výměnu. Celý pracovní postup se dá kont. Plně automatická plnička klimatizace výkonově srovnatelná s nejlepšími plničkami na trhu, s mnoha speciálními funkcemi, tiskárnou, doživotní bezplatnou aktualizací databáze vozidel, balíčkem příslušenství zdarma a to vše za cenu nejlevnějších plniček na trhu! Jednotka klimatizace byla vyvinuta pro specifické vlastnosti nového chladiva, jako je např vysoká hořlavost, velmi vysoká přesnost a součásti, zejména pro odolnost chladiva. Jednoduchá obsluha a výkonné vakuové čerpadlo jsou vhodné pro vysoký výkon vozu.


Celá věc za skvělý poměr ceny a výkonu. Změnu chladiva lze zajistit výměnou příslušenství a malým servisním zásahem.

Klimatizace a její díly) Hodnocení produktu:. Cyklus jednotlivých operací na sebe navazuje automaticky bez nutného zásahu. Z důvodu zrušení výběru dobírek u přepravců tímto žádáme zákazníky, aby upřednostnili platbu převodem na náš bankovní účet. ECK NEXT je velmi intuitivní díky 5palcové lcd obrazovce. Dále Vám nabízíme veškeré příslušenství, technická školení zaměřená na klimatizace motorových vozidel, záruční a pozáruční servis přímo ve Vašem servisu zajištěný kvalifikovaným personálem.


Z důvodu ochrany zdraví Vašich i našich zaměstnanců Vám doporučujeme objednávat zboží převážně prostřednictvím e-mailu, e-shopu, nebo telefonicky a tím omezit návštěvu pobočky na nezbytně nutnou dobu. Klika dveří Ford Galaxy WGR, VW Sharan 7M, Polo 6N-6. ECOTECHNICS Model ECK34ME, váha 90kg, použití na R134a.


Mé poděkování patří zaměstnancům firmy A jistě budu doporučovat dále. Reference: Skvělá domluva,montážní parta přijela přesně, perfektní práce, naprosto profesionální, rychlá a čistá, perfektní cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky