úterý 14. března 2017

Tmavé zářiče

Tepelná účinnost až. Plný výkon po spuštění zářiče je dosažen asi po minutách. Se zářičem infraSchwank udáváme průmyslový standard v oblasti vytápění tmavými zářiči.


Přes optimalizované spalování šetřící životní prostředí, které probíhá na keramické desce hořáku, technicky promyšlenou konstrukci sálavých trubic a reflektorů, zajišťují tyto tmavé infračervené zářiče vysokou účinnost a tím znatelné úspory energie a dlouhou. Téměř bezztrátový přenos energie od zářiče až do zóny pobytu lidí okopírovaly tmavé zářiče od slunce. Zářiče jsou zavěšeny pod stropem, takže v pracovní zóně nezabírají žádný prostor.

Zářiče tmavé Tradiční plynový hořák je umístěn spolu s automatikou pro regulaci tlaku plynu před otopnou trubicí. Schwank nabízí tmavé plynové infrazářiče jako jednotlivá zařízení s přetlakovým hořákem. Díky tomu, že v tmavém zářiči vzniká až 5m dlouhý laminární plamen, je zajištěno optimální proudění v sálavých trubicích, což umožňuje stejnoměrný přesun tepla po celé délce zářiče.


Díky inovační technologii hořáku, velmi kvalitní keramické izolaci reflektoru a kombinaci různých materiálů pro sálavé trubice a reflektor má, při neptarném navýšení ceny, energetickou účinnost a spotřebu až o menší oproti našim modelům infraSchwank a novoSchwank. Schwank je špičkový model mezi tmavými infrazářiči Schwank. Toto vysokoteplotní sálavé vytápění pracuje na principu přímého vytápění zářiče plynem nebo propan butanem.


Jedná se v podstatě o plynové sálavé trubice, které jsou různě tvarovány obvykle do tvaru U, I, L. Zdrojem tepla je většinou dlouhoplamenný atmosférický hořák, který vytváří tzv.

Snižují teplotu vzduchu čímž snižují náklady na vytápění. Díky inovativní infračervené technologii a eloxovanému hliníku jsou všechny modely vhodné jak pro použití v gastronomii, tak i pro využívání v luxusnějším privátním prostředí. C, Jsou vybaveny jednostupňovou regulací a odvodem spalin mimo objekt. Lersen, vytápění pro průmyslové haly. Tmavé zářiče infraSchwank.


Plynové infrazářiče, plynové a teplovodní ohřívače vzduchu, VZT jednotky, rekuperace, vratové clony a destratifikátory. Výhodou je tak pouze jeden komín pro celý systém vytápění. Využití sálavého vytápění pro vyhřívání zimních zahrad je zcela běžné.


Tento systém může mít dvě podoby – buď jde tzv. Reference tmavé zářiče. Také dodáváme, mobilní teplovzdušné ohřívače, ohřívače na topný olej a naftu, tmavé zářiče , ohřívače na propan-butan, terasové zářiče , kotle a hořáky na upotřebený olej. To vše najdete v našem sortimentu. Už třetím rokem instalujeme více a více chladících jednotek na principu chlazení odpařováním vody.


Kdy použít infrazážiče nebo infrapanely. Rady a typy pro volbu infrapanelů nebo infrazářiče. Elektrické infrazářiče pro koupelny.


Zatím co světlé infrazářiče mohou být provozovány jen na plyn, zbývající dva systémy je.

Zabývám se projektováním, realizací, servisem a revizemi technických zařízení budov. Specializuji se zejména na podlahové vytápění, sálavé vytápění a chlazení stropní či stěnové a na řízené větrání budov. Naprosto nevhodné jsou zářiče tmavé , které mají velký úhel rozptylu (úhel jádrového sálání).


Světlé zářiče se specielně upravenými reflexními zákryty pro vytápění osamělých pracovišť. Zářič Inframax MSU patří mezi TOP produkty ve své kategorii i díky skutečně ověřené vysoké účinnosti po celé délce trubice. Využívá reflektory pro každou trubici zvlášť. Inframax MSU přináší servisním technikům kompaktnost, snadnou a rychlou instalaci s nízkými servisními náklady. Infrazářiče Inframax jsou vyvíjeny v laboratořích s důrazem na neustálé.


Pro běžnou zimní zahradu jsou vhodné i topné panely, nejlépe tmavé zářiče. Nejen proto, že nesvítí, ale standardní instalační výška zde nepřesahuje metry, spíše se pohybuje kolem metru, a to je pro světlý zářič nízko. Sálání světlého zářiče by v této výšce bylo intenzivní, až nepříjemné. První stupeň hospodárnosti - Konstrukční provedení zářiče. Světlé plynové infrazářiče pro vytápění hal a skladů.


STUDIE VYTÁPĚNÍ ZDARMA ! Zdarma studie topení pro vaši halu ! SBM s vypočítaným potřebným instalovaným výkonem, návrhem na optimální rozmístění, výšky a úhly zavěšení zářičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky