pátek 10. března 2017

Závěsné lůžko na topení pro kočky

Odpočívadlo pro kočky závěsné s plyšovým potahem. Zdržuje se Váš čtyřnohý přítel na teplých a vyvýšených místech, jako je parapet? Dopřejte té své opravdu luxusní odpočinek s pomocí závěsného odpočívadla.


To lze umístit na jakýkoliv radiátor a pak už si jen užívat pohled na slastně vrnícího chlupáče. Jestli něco kočky opravdu milují, pak je to spánek a zvláště pak poblíž předmětů vydávajících teplo.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Závěsné lůžko na topení De Luxe pro kočky. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Toto odpočívadlo je vhodné na radiátory o tloušťce až cm. Je určeno pro kočky o váze do kg.


Má sundavací potah s efektem ovčí vlny, který. Ve dvou barevných varianatách.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Chcete-li svého kočičího miláčka potěšit, pak mu zkuste pořídit závěsné lůžko na topení. Je to zcela jednoduchý, praktický a pro vaši kočičku i zábavný bytový doplněk, který jí dopřeje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a ještě bude u přímého zdroje tepla, aby mohla spokojeně chrnět. Skvělá a jedinečná houpačka pro kočky , kterou můžete kamkoliv zavěsit. Pokud se vaše kočička ráda rozvaluje na židličce, ale nechcete aby.


Lůžko závěsné na topení pro kočku. Pelíšky pro kočky závěsné i ve formě taburetu. BAZA dva sloupky s lehátkem 50cm - krémové. Vaše kočka bude ležet v měkkoučku u. Vhodné pro všechny kočky. Kostra je vyrobena z ocelových profilů, proto je lůžko vhodné i pro těžší kočky.


Plyšový potah můžeze prát v pračce na 30°C. Už od nepaměti je známé, že kočky milují teplo a rády se vyhřívají nejen na sluníčku. V zimních dech, kdy slunce přes mraky neprojde, můžete dopřát Vašim kočkám teplo pomocí krásného závěsného odpočív.


Jednoduché a velice pohodlné lůžko na topení pro Vaši kočku. Polička pro kočky je měkká díky dutému vláknu.

Ta si může spokojeně relaxovat v měkoučké imitaci vlny, která úžasně hřeje. Ložní plocha je vyztužená deskou z dřevotřísky. Snadno ji zavěsíte pomocí háků na radiátor. Dvoupatrové, stabilní odpočívadlo pro kočky s boudičkou.


Barevné odpočívadlo se škrábadlem pro kočky. Díky odpodívadlu bude oblíbený prostor Vaší kočky krásně měkkoučký a pohodlný. Plyšové závěsné lůžko na topení , které je vhodné i pro a těžší kočky. Akva Exo Kočky Škrábadla S odpočívadlem Na topen.


Povlak je plyšový a můžete jej prát při teplotě do 30°C. Rozměry jsou 45×24×cm. Díky pevné kovové konstrukci je lehátko stabilní a vhodné i pro těžší kočky. Pro Vaši kočičku vytvoříte teplé a měkké místo na ležení, které se stane jejím nejoblíbenějším. Jsme připraveni vám s čímkoliv pomoci.


Velmi pohodlné odpočívadlo, které se zavěsí na radiátor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky