pondělí 6. března 2017

Ventilátor do koupelny 80

Ventilátor do koupelny 80

VENTILÁTOR DO KOUPELNY. Radiální ventilátor do koupelny s vyšším tlakem pro transport vzduchu v delších ventilačních rozvodech Ø mm. U těchto ventilátorů je použit systém obvodového sání (hluk z potrubí nevyzařuje přímo skrz ventilátor do místnosti, ale narazí na čelní desku, část se odrazí zpět a jen malá část vyzařuje do boku - příznivý vliv na snížení hlučnosti).


Ventilátor do koupelny 80

Dostupný v dalších průměrec. Náš e-shop funguje bez omezení. Ventilátory do koupelny , Ventishop. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.


S koupelnovými ventilátory vyřešíte kvalitní odvětrávání pachů. Prodáváme kvalitní ventilátory do koupelen pro příležitostné odvětrání i pro odvětrávání prostor v nepřetržitých provozech. Nahlédnout můžete také do naší poradny, ve které najdete řadu informací o ventilátorech i vzduchotechnice. Kolegové vám tady rádi pomohou osobně a zvládnou vymyslet a vyřešit jakékoli vzduchotechnické výzvy. Vortice Quadro MICRO T stěnový radiální ventilátor do koupelny s časovým doběhem.


Ventilátor do koupelny 80

Dvouotáčkový radiální odsávací ventilátor s časovým doběhem až minut vhodný pro odsávání středních a velkých místností v bytech, kancelářích, včetně místností s vysokou relativní vlhkostí ( koupelny , WC, sklepy). Lehce a rychle se montují, a také se do potrubí snadno upevní. Potřebujete poradit, jaký ventilátor pořídit do koupelny ( ventilátor do koupelen) či na wc?


Nabízíme axiální ventilátory pro odvětrání bytu, ventilátor do koupelny , ventilátor do WC, ventilátor do potrubí, ventilátor do okna. Naše axiální ventilátory umožňují díky moderní konstrukci montáž na stěnu i montáž do stropu. Teplovzdušné ventilátory. Dále jsou ventilátory rozděleny do kategorií dle délky potrubí za ventilátorem. Pro krátké trasy do 5m jsou určeny.


Pokud je ventilační potrubí dlouhé až m, potřebujete ventilátor , který je schopný dosáhnout tlaku 6až 8Pa. I v tomto případě si zvolte silnější ventilátor. Berte do úvahy i různé nástrahy, které ventilační potrubí bude mít (zpětné klapky, přechody, kolená).


Všechny tyto překážky budou. Koupelnový ventilátor s doběhem je svou funkčností ideálním řešením tam, kde by ventilátor zůstal po. Běžnou volbou pro odvětrávání malých místností jako jsou obchody, koupelny a wc, jsou nástěnné axiální a radiální ventilátory, označované také jako domovní, nebo koupelnové ventilátory. Volba tohoto typu není překvapivá – kompaktní velikost, cenová dostupnost, dostatečný výkon a hlavně množství designů.


Koupelny i její zařízení jsou vystaveny pravidelně a dlouhodobě vysoké vlhkosti vzduchu, která je ideální pro rozvoj plísní a množení bakterií, jež jsou nebezpečné pro lidské zdraví a mohou vyvolávat řadu zdravotních problémů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Děkuji moc všem za reakci na můj příspěvek.


Napadla mě ještě varianta umístit ventilátor v koupelně nad umyvadlo a do něj nechat kapat případný kondenzát, jen nevím jestli by to nevadilo ventilátoru. Pokud bych osadil nějaký odvaděč kondenzátu, tak bych ho musel asi svést do kanalizace. Skříň Skříň je z kvalitního nárazuvzdorného plastu.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Vybírejte si Domácí ventilátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky