úterý 7. března 2017

Laminátové kádě na víno

Kategorie: plastové sudy, kádě , barely kádě na víno a kvas Kádě pro potravinářské potřeby, vhodné do vinohradnictví, ale i pro jiné využití. Sortiment v této kategorii je určen výhraděně pro potravinářské účely. Laminátové nádrže, kádě , žlaby Manipulační, koše, vaničky PE jímka na vodu a kádě Plachtové s konstrukcí Plastové přepravní nádrže menší. Nádrže na naftu - německá kvalita, nejnižší ceny : Nádrže na užitkovou vodu - Nádrže na dešťovou vodu Dekorativní květníky Nádrže na víno a potraviny Nádrže na naftu Nádrže na benzín Zavlažovací systémy Čerpadla, pumpy Nádrže na užitkovou vodu Záchytné vany Příslušenství na mytí Nádrže na AdBlue Sorbenty a sady Nádrže na oleje a maziva Pro zemědělce.


Dům a zahrada - Kádě laminátové bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pro výrobu dřevěných sudů je důležitá znalost dřeva, kterou si předáváme z otce na syna.


Sudy vyrábíme tak, aby v nich probíhalo zrání vín a destilátů v té nejlepší kvalitě s vynikajícím chuťovým výsledkem. Dřevo si vybíráme sami a poté i sami řežeme. Tak máme záruku toho nejkvalitnějšího materiálu. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno , přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě , rybářské kádě , plastové barely, plastové konve.


Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Koronavirus - Z důvodu koronaviru (KOVID-19) funguje pouze e-schop.

Stále pracujeme, vyrábíme, přijímáme objednávky, vše zasíláme přepravní společností DP nebo Toptrans. Nádrže na naftu - německá kvalita, nejnižší ceny : Kádě - Nádrže na dešťovou vodu Dekorativní květníky Nádrže na víno a potraviny Nádrže na naftu Nádrže na benzín Zavlažovací systémy Čerpadla, pumpy Nádrže na užitkovou vodu Záchytné vany Příslušenství na mytí Nádrže na AdBlue Sorbenty a sady Nádrže na oleje a maziva Pro zemědělce Přepravní boxy. Nové zboží pro měsíc duben - Nádrže na dešťovou vodu. Dřevěné kádě na vodu a ovoce. Kádě na vodu a ovoce jsou uvnitř vybroušené, kádě na vodu mají vnitřní povrch vypálený.


U všech těchto výrobků vám na vyžádání vyrobíme víko a uši. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Schováváte si vývrtky na víno či jiné nezbytné doplňky kádě -tudy po zásuvkách? To už nemusíte, s dárkovým setem na víno ve tvaru láhve budete mít vše pěkně spolu v jednom balení. Budete ho mít vždy po ruce a rázem v něm najdete potřebnou pomůcku.


Dobrý den, prodám starší laminátové kádě , 125cm na 55cm. Cena za jednu 5Kč, dohoda možná. Kádě jsou po celou dobu ve sklepě, zatažené, netečou. Prodám ks dřevěných kádí na víno.


Dvě jsou na bílé, jedna na červené. Obdélníková laminátová káď na ryby používaná v rybářství při prodeji ryb a při výlovech rybníků. Díky stejné výšce lze kombinovat i kruhovými káděmi. Slouží ke krátkodobému přechovávání ryb při výlovech rybníků.


Laminátové kádě jsou samonosné, pevné (nekroutí se), s dlouhou životností.

PLAST sud na víno 50L parafín, průměr 380x440mm. Sud se používá pro krátkodobé i dlohodobé uchovávání vína, případně pro kvašení a vření mladého vína s použitím kvasné zátky nasazené do otvoru víka sudu. Lisy a drtiče na víno , ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky