pondělí 13. března 2017

Tepelná čerpadla studna

Na pozemku mám funkční kopanou studnu. Tepelná čerpadla od firmy Štecher. Vrtané studny, studna , tepelná čerpadla , studnařství a průzkumné vrty – to vše je společnost POŽI, s. Také tento typ vrtu pro Vás rovněž zajistíme „na klíč“ – od prvotního průzkumu přes zákonný legislativní proces až k samotné realizaci vrtu.


Naše firma provádí též hloubkové vrty určené pro tepelná čerpadla.

Pro tento typ vrtů jsme vybaveni speciálními vrtnými soupravami s dosahem až 1metrů pod povrch země. Není třeba kupovat drahou nadřazenou regulaci. Vše potřebné je v ceně zařízení, ve funkčním celku.


Jednoduchá a spolehlivá instalace. Pomůžeme Vám vybrat nejvhodnější TČ. Přesvědčte se, že topení TČ je výhodnější než plynové topení. Pro tento systém je tepelným zdrojem povrchová, podzemní nebo spodní voda.


Z rezervoáru, kterým je nejčastěji studna , odebíráme vodu a následně ji necháme projít výměníkem tepelného čerpadla , kde z ní získáme část tepla, a zase ji vracíme zpět do země druhou (vsakovací) studnou.

Vrty pro tepelná čerpadla. Provádíme vrty pro tepelná čerpadla a jsme schopni zajistit i kompletní dodávku včetně dodávky tepelného čerpadla a jeho instalace. Profesionální vrtané studny, vrty pro tepelná čerpadla a zemní protlaky.


Díky našim více jak 20letým zkušenostem provádíme vrty v jakkoliv náročném terénu odpovídající technikou, která Vám zaručí dlouhou a bezproblémovou životnost studny a stabilitu vrtu. Internetový obchod s nabídkou čerpadel do vrtů a vrtaných studní. E-SHOP JE STÁLE V PROVOZU.


Srovnání typů tepelných čerpadel. Nízkoteplotním zdrojem tepelného čerpadla může být vzduch, země nebo voda. Každý z těchto zdrojů má samozřejmě své výhody a nevýhody a jejich využití je například limitováno pozemkem a okolím domu. Není pravda, že vám studna zamrzne. U systému tepelného čerpadla voda voda se studna nevychlazuje.


Jen se z ní odebírá voda. Pokud máte kvalitní, vhodný výměník, a pokud realizaci provádí zkušená firma, je riziko zanášení výměníků minimalizováno. Tyto vrty je možné realizovat u téměř všech druhů staveb, neboť jsou velice nenáročné na prostor. Navíc si svůj výkon zachovávají i při nízkých teplotách a jejich spotřeba je nízká.


Nejlépe podzemní, někdy povrchová.

Ze zdroje (většinou ze studny) odebíráme vodu, necháme ji projít výměníkem tepelného čerpadla (výparníkem), který z ní odebere část tepla a vypouštíme ji většinou do vsakovacího objektu. Nabízíme vrtané a kopané studny, vrty pro tepelná čerpadla průzkumné vrty, hledání pramenů, čerpací zkoušky a záhlaví k vrtům. Kvalita a spolehlivost.


Nejprodávanější tepelná čerpadla. NIBE se stane důležitou součástí vašeho domova. NIBE a více než třicet let zkušeností vám zajistí vysoce úsporné vytápění, ohřev vody, větrání či chlazení s maximálním ohledem na životní prostředí. Pokud to geologické dispozice a vydatnost pramene dovolí, jsou studny tím nejlepším zdrojem tepelné energie.


Podzemní voda má poměrně stabilní teplotu kolem až 10°C. U geotermální vody, se teploty pohybují i nad 30°C a jsou tak nejteplejším přírodním zdrojem. TEPELNÁ ČERPADLA Chlazení a vytápění — Spolupracujeme s předními dodavateli působící v oboru geotermálního chlazení a vytápění, kteří zajišťují ekologicky a ekonomicky úsporná řešení vytápění a chlazení rodinných domů, administrativních budov a průmyslových objektů. Zajišťujeme odborné poradenství pro.


Nabízíme vrtané studny včetně podkladů pro legalizaci studny, tepelná čerpadla země-voda a tepelná čerpadla vzduch-voda. Nedílnou součástí je samozřejmě tepelná ochrana motoru a ochrana pro případ poklesu hladiny, které zabezpečují dlouhou životnost a spolehlivý provoz čerpadla. Wilo a Grundfos jsou zárukou dlouhých let bezproblémového a komfortního provozu. Informační server pro studny klasické i vrtané a pro vrty pro tepelná čerpadla systémů země voda a voda voda.


Odborné informace z oboru podzemní voda, studny, vrty, vrtané studny, hledání vody a likvidace srážkových vod a odpadních vod z ČOV vsakem. Hoci by k tomu nemalo dôjsť skôr, ako za rokov, niekedy sa stane, že k prehrdzaveniu dôjde oveľa rýchlejšie, akoby sme predpokladali. A samozrejme – dosiahnuteľnosť vody je obmedzená použitím ručného, alebo samonasávacieho čerpadla a tiež výškou vodného stĺpca.


Pri nepriaznivých podmienkach, akými sú hlavne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky