pátek 17. března 2017

Elektricky skateboard bazos

Sport - Elektricky skateboard bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Plne funkčný, kupovaný v Nemecku. Elektrický skateboard Revoe Elektrický skateboard , který zvyšuje svou městskou mobilitu díky dobré autonomii a výkonu 6W. Má pevnou bambusovou desku a velká kola, která poskytují dobrou přilnavost na silnici a dobrou rychlost.


Skateboard je takmer bezúdržbový a je k nemu komplet príslušenstvo. Batéria ma super výdrž a extrémny výkon dvoch elektromotorov zaručuje dynamickú jazdu. Odporúčam skôr náročným jazdcom ktorím nahradí zjazdovku a snowboard.

Prodám skateboard v dobrém stavu. Používal jsem ho necelý rok a je málem jako nový. Bones STF V(103a tvrdost koleček) Theeve Trucks x Skate Of Mind Deska promodel Tomáš Stejskal 2Pac velikost 8. Bezplatná inzercia, online bazár - kúpte si nový byt alebo predajte staré auto, toto všetko hravo zvládne náš Bazoš - Vaše inzeráty.


Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Vyberajte z 4inzerátov. Auto - Elektricky navijak bazár. Moznost vyuzit aj na ine ucely ako orbu.


Ma prevodovku a samoststne odvijanie l. Motocykle - Elektricky skuter bazár. Více funkcí v jednom přístroji: pracovní stůl, malé lešení, převozní vozík, montážní skateboard a elektrický rozbočovač. Všestranný pomocník v dílně, univerzální pro různé aplikace. Velmi rychlé přestavení pracovní funkce. Vhodny pre mäsiarov, stavbarov a na rozne ucely ako do dielni, pre polnohospodarov, polovnikov na zver autoservisov mäsiarov alebo stavbarov.


Dům a zahrada - Elektricky navijak bazar. Vybírejte z inzerátů.

Zvieratá - Elektricky omracovac inzercia. Dom a záhrada - Elektricky traktor bazár. Predám elektricky ohradnik,oplotok mám ich viac typov na batériu na 2V,alebo duálne. Mám aj komplet prislušenstvo : lanka ,pásky,izolátory,plastové stĺpiky,bránky,uzemnovacie tyče,vysokonapätové káble,spojky,bleskové poistky,solárne panely,skúšačky,siete pre ovce,hydinu.


Inzeráty elektricky skateboard. Stroje - Prodam elektricky bazar. Predám nový nepoužívaný longboard s elektrickým pohonom.


Technologie Smoke - Less se postará o snížení tvorby dýmu, který tak neovlivňuje chuť jídla Příprava masa, ryb nebo zeleniny bez přilepení a připálení Odolný vůči poškrábání dík. Lano 5mm x Metrov Vhodny i na privesny vozik nebo odtahovku. Alebo osobny odber ve Zline. A všestranný pomocník v dílně, univerzální p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky