čtvrtek 2. března 2017

Trevos prima led

Its body and the diffuser are made of polycarbonate (PC) and have increased resistance against deformation and impact. TREVOS is an important European manufacturer of linear fluorescent light fittings and economical LED light fittings suitable for use in industry and offices. Our priority consists in delivering a high-quality light fitting with long life to the customer.


We introduce light to the life of people in more than countries of the world. TREVOS Prima LED Series One-row plastic industrial LED light fitting, with diffuser made of translucent polycarbonate.

Park alley LED luminaires. LED svítidlo odolává vniknutí prachu, vlhku a tryskající vodě. Základna i difuzor jsou vyrobené z polykarbonátu (PC) se zvýšenou odolností proti deformaci a nárazu. Tyto parametry svítidel se dobře zúročí nejen v náročném prostředí.


Their research and development is base JavaScript seems to be disabled in your browser. The company TREVOS , a. Dvouřadé plastové průmyslové led svítidlo, s difuzorem z čirého polykarbonátu. Free Shipping Available.

Find great deals on eBay for led and led strip lights. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Shop Everything you Need on eBay! TREVOS produces a broad range of industrial and indoor light fitting. High quality decorative lighting fixtures for interior and exterior design. Emergency, informative, industrial, road lighting, indoor and outdoor lighting fixtures, landscape lighting.


Czech fluorescent and LED lighting manufacturer. Průmyslové zářivkové vítidlo TREVOS PRIMA Ex je certifikováno ATEX pro prostředí s nebezpečím výbuchu plynů, prachů a hořlavých par. Lighting can be a reflection of how we feel, what we believe in, and where we live.


Svítidla odolávají prachu, vlhku a. Ten years later we are riding the wave of modern LED technology with our brand new FUTURA series, which follows the footsteps of very popular PRIMA series - the same one that was at the very beginning of our world-wide success. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. At TREVOS , we are passionate about innovations and new trends in bulkhead luminaire design. Kryt je z čirého akrylátu a má výborné optické vlastnosti. Tato svítidla jsou vhodná zejména k osvětlování menších prostorů.


Základna je ze šedého polykarbonátu a je odolná proti nárazům. Obě tyto části svítidla jsou k sobě připevněné plastovými klipy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pomocí nejnovějších technologií spolu s vysokým pracovním nasazením všech zaměstnanců vyrábí kvalitní výrobky, které vnášejí světlo do života všech zákazníků firmy ve více než zemích světa.


PRIMA LED najdete a porovnáte na Srovnanicen. With the flick of a switch, the room’s entire atmosphere is changed.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky