středa 29. března 2017

Porodnicke vlozky samu

Porodnicke vlozky samu

Použití těchto speciálních vložek po porodu je mnohem vhodnější, jelikož nemají neprodyšnou fólii ani lepicí pásku. Jak vložky Samu fungují. Zachycují poporodní krvácení a chrání prádlo před znečištěním.


Porodnicke vlozky samu

Díky vysoce prodyšnému materiálu zajišťují optimální přísun vzduchu k pokožce a tím snižují riziko vzniku infekce. Porodnické vložky Samu se používají v šestinedělí a dále v případě potřeby. SAMU porodnické vložky zachycují poporodní krvácení a chrání prádlo před znečištěním. SAMU vložky pôrodnícke ks Zľava Zdravotnícka pomôcka špeciálne určená pre ženy v období po pôrode.


Vložky sú vyrobené z vysoko priedušného materiálu, ktorý bráni vzniku infekcií. Vložky sa fixujú o spodnú bielizeň alebo sa fixujú pomocou fixačných nohavičiek. Vymieňajú sa podľa potreby. Použitie týchto špeciálnych vložek po pôrodu je oveľa vhodnejšie, jelikož nemajú nepriedušný pásec ani glejaci fóliu.


Porodnicke vlozky samu

Spoločnosť HARTMANN – RICO a. Vložky Samu jsou speciální porodnické vložky, které jsou vysoce prodyšné a zajišťují tak dostatečný přísun vzduchu pokožce. Snižují tak riziko vzniku infekce při jejich použití. Jsou vhodné zejména pro udržování hygieny v šestinedělí. Balení obsahuje ks vložek o rozměrech x cm.


Kalhotek jsem spotrebovala baleni po 5ks, vlozky byly v porodnici k dispozici a doma pak padlo jeste asi baleni. Prvnich par dnu jsem se myla jen vodou, pak normalne Lactacydem, ktery pouzivam uz x let. Ja jsem mela jen maly nastrih, takze jsem nic. Poporodní vložky patří mezi základní výbavu maminek do porodnice. Jejich vzhled a množství se postupem šestinedělí mění.


Porodnicke vlozky samu

První dny je jejich množství zvýšené, proto jsou potřeba velmi savé a přitom prodyšné poporodní vložky. Pôrodnícke vložky HARTMANN SAMU sú nevyhnutné do pôrodnice. SAMU CLASSIC pôrodnícke vložky bez fólie as absorpčným jadrom vhodné aj k sterilizaci.


SAMU pôrodnické vložky kusov - MojaLekáreň. Upozorňujeme, že aj keď expedujeme zásielky včas, môžu sa na ceste k vám zdržať. Samu Midi porodnické vložky ks.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V naší nabídce najdete také poporodní vložky. Nabízíme praktické balíčky do porodnice, které obsahují jak prsní a poporodní vložky tak fixační kalhotky MoliPants, které jsou rozděleny podle velikosti na střední a velké. Hartmann porodnické vložky Samu.


Zajišťují tedy optimální přísun vzduchu k pokožce a tím snižují riziko vzniku infekce. Pokožka tedy může naprosto volně dýchat. Nakupte nezbytnou součást výbavy do porodnice.


Samu Classic hygienické pôrodnícke vložky ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky