pondělí 20. března 2017

Lipovica garda

HLINÍK - účinné a efektivní vytápění s nádherným designem. Stylový radiátor GARDA nabízí inteligentní a estetické řešení topení v moderních domech. Vysoký a rovný radiátor GARDA s čistou čelní plochou nabízí spoustu tepla při nízké spotřebě elektrického proudu.


O ekonomickou regulaci se stará regulátor HGT. Radiátor GARDA nabízí svým vysokým výkonem inteligentní a estetické řešení topení v moderních domech. Je ošetřen speciální vnitřní úpravou Aleternum. Tato úprava umožnuje použití tohoto hliníkového radiátoru v otopných systémech s hodnotou pH – 11. Dodává se v sedmi výškách.


Jeho předností je velký. Nabízíme vám ucelený sortiment hliníkových radiátorů pro bydlení, jež garantují vysoký výkon a nejvyšší kvalitu. LIPOVICA - hlinĂ­kovĂŠ radiĂĄtory. Lehký a snadný výpočet.


C v oblasti 3- 4m. Charismatický luxusní design s elegantní přední plochou radiátoru doplněný o spolehlivou topnou elektrickou tyč s termostatem HGT vám zajistí okamžité teplo pouhým připojením do zásuvky 2V. Konstrukce radiátoru zaručuje dokonalejší proudění tepla. Provozní výhody mohou byt okolo při konstantním vytápění během hodin a až v případě změn teploty během dne.


Objevte moderní retro styl s Mood designem. S radiátorem využívajícího nejmodernějších technologií hliníkového lití k napodobení tradičního, klasického vzhledu radiátorů minulých století. NOVINKA na našem trhu Radiátor COOL lze po doplnění o topnou tyč MEK výborně využít, například jako vysoušeč ručníků, nebo k přitápění v prostoru koupelny v netopné sezóně. Radiátor EKONOMIK má reprezentativní design, při malé výšce vyniká velkým výkonem. Je vynikající pro umístění před velké prosklené plochy, pod výlohy, do zimních zahra k bazénům a do dalších exklusivních interiérů.


CENTROPELET Z - PELETOVÁ TEPLOVZDUŠNÁ KRBOVÁ KAMNA S DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A TÝDENNÍM PROGRAMÁTOREM Interiérová krbová kamna bez nutnosti komínu, s přívodem čerstvého vzduchu a odvodu spalin přes zeď. Elektrický radiátor ALCOR je perfektní kombinací efektivity, účinnosti a vzhledu. Udržuje teplotu v místnosti v naprogramovaných hodnotách pomocí digitálního displeje.


Boční připojení teplovodní radiátor GARDA Aleternum pro stálé vytápění svým jednoduchým designem splní veškerá Vaše očekávání, jeho čistá čelní plocha ho přímo předurčuje do moderních interiérů. Spodní připojení SP středové rohové teplovodní radiátor GARDA Aleternum pro stálé vytápění svým jednoduchým designem splní veškerá Vaše očekávání, jeho čistá čelní plocha ho. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je to hliník, je tedy rychleji vytopeno. Manžel a tchán jsou instalatéři, ale žádné zkušenosti s ním nemají (životnost atd.).


Lipovica Garda , za ty peníze jsme určitě spokojení. Garda Náhľad obrázku nemusí vždy zodpovedať zvolenému produktu! Budeme radi, ak nás na chybu upozorníte - napíšte nám. HRK Učitavanje Odaberite svoj jezik. Naša je stranica dostupna na hrvatskom i još jezika.


Najčešće korišteni jezi. Dostupan je u visini do 2m. Panelni radijator izradjen od čeličnog lima i zaštićen epoxy poliesterskom bojom otpornom na koroziju - Poizvodjač Bauger. SANICA TIP - Panelni radijator: Izuzetno dobar odnos cene i kvaliteta. GARDA DUAL Aluminijumski radijator.


Beograd na mapi stranici. MEK Električni grejač za aluminijumske i gusane radijatore. AERCAL Radijatorski čep odzračni automatski. Ispustna slavina, ispusno crevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky