pátek 17. března 2017

Klimatizace samsung wind free

Rychlé dosažení požadované teploty zajistí režim Rychlého chlazení a následné udržování této teploty obstará režim chlazení bez proudění vzduchu - Wind Free. Po dosažení požadované teploty systém rovnoměrně distribuuje upravený vzduch bez nepříjemného proudění chladného vzduchu. Ta u Wind Free prochází třemi kroky. Nejprve skrze klasický prachový filtr, který zachytí prach, poté PM2.


Klimatizace samsung wind free

Filtr, který zachycuje jemné prachy, cigaretový kouř a bakterie. Posledním krokem je Super Plasma. Funkce: zabudované WiFi ovládání, rychlé chlazení, tichý režim, hodinový časovač, ovládání lamel svisle i vodorovně, auto-restart, samočištění, odvlhčování.


Invertorová technologie. Co získáte s wind - free klimatizací. Velmi tichý provoz pouze dB. Ojedinělý design, WiFi modul pro vzdálené ovládání.


Klimatizace samsung wind free

Uvedená cena je pouze za zboží, montáž je v případě zájmu nutno dokoupit. Vytváří tak rozptýlený a jemný proud vzduchu. Uživateli poskytne nejen chladnější klima v místnosti, ale hlavně výrazně ušetří za elektrickou energii a to vše bez nepříjemného průvanu. Je určená zejména pro ženy, kterým častěji než mužům vadí foukající proud vzduchu z klimatizace.


Pokud máte místnost, kterou chcete chladit, výrazně zahřátou (např. při velkých vedrech a dlouhé nepřítomnosti), doporučuje se použít. Air velocity that is below 0. Nový moderní vzhled vnitřní jednotky bude příjemným doplněm místnosti. Revoluční klimatizace SAMSUNG Wind-Free Optimum 5kW s Wi-Fi a čištěním vzduchu (ionizátor SPi). Tepelné čerpadlo, inverter.


Wind - Free Optimum kW Wind - Free Optimum kW. Chladný vzduch je jemně rozptylován přes tisíce mikrootvorů v lamelách jednotky, které jsou vyrobeny tak, aby bylo dosaženo většího dosahu chlazeného vzduchu o do mrtvých zón místnosti. Nástěnná klimatizace Samsung Wind-Free Ultra kW včetně montáže.


Ovládání jednotky na dálku a funkční design, který se hodí do všech interiérů už je jenom příjemným doplňkem. S klimatizačním systémem SAMSUNG Wind Free Comfort nemusíte mít obavy ani o všudypřítomné alergeny poletující ve vzduchu. Takže budete Vy i Vaše rodina chráněni před škodlivými částečkami v ovzduší a. Objednejte si ji ještě dnes.


Klimatizace samsung wind free

Platit budete až v den instalace. Zkuste si vybrat z těchto podobných produktů: Uživatelské recenze. Produkt zakoupen v BENEFIT TERM. Tyto jednotky v nástěnném provedení byly především určeny pro residenční sektor, ale díky velice kladnému ohlasu ze strany koncových uživatelů, investorů a instalačních firem, byla tato funkce implementována i do dalšího typu klimatizačních jednotek – do jednotek.


Stálou teplotu si zajistíte dvoufázovým režimem. Pomocí režimu Rychlého chlazení dosáhnete v krátkém čase požadované teploty. Následně režim Wind Free bude úsporně teplotu udržovat. Takže nemusíte neustále klimatizaci zapínat a vypínat.


Klimatizace SAMSUNG Wind Free Elite v sobě skrývá ještě další unikátní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky