pondělí 6. března 2017

Hydraulické hadice brno

Jsme jedním z největších dodavatelů komponentů pro hydrauliku a hydraulické systémy v České republice. SK Industrietechnik je specialista na hydraulické prvky a komponenty. Vysokotlaké hydraulické hadice na míru s různými typy koncovek (závit metrický, BSP, ORFS-UNF, JIC-UNF, kon­cov­ky přírubové a spousta dalších). Charakteristické znaky těchto čerpadel jsou: -nízká hlučnost -vysoké tlaky až 4bar -dlouhá životnost -Lze snadno nakombinovat více čerpadel za sebe, říkáme jim tandemová čerpadla.


Hydraulická čerpadla ECKERLE. V širokém sortimentu si lze vybrat od klasických a standardních rychlospojek až po oborově zaměřené, včetně multibloků.

Koncovky pro hydraulické hadice Ploché kompaktní materiály Ploché porézní materiály. Zobrazit pobočku Otevíráme již 4. Stejně jako všechny ostatní hadice , také ty hydraulické po delším čase používaní podléhají poškození a trpí nevhodným zacházením. Využijte naše služby a vyhněte se problémům, které mohou kvůli poškozeným hadicím nastat. V současnosti vyrábíme a nabízíme hydraulické i pneumatické rozvody, hadice , šroubení, rychlospojky, prodáváme nové i repasované vysokozdvižné vozíky, hydraulické válce, hydraulické trubky, hydraulické agregáty, čerpadla, rozvaděče, filtry, nabízíme renovaci brzdového obložení, obrábění, lakování v mokré. Vlastní projekce, konstrukce, výroba, montáž hydraulických zařízení a mnohaleté zkušenosti jsou zárukou jistoty našich zákazníků.


Výroba olejových nádrží pro mobilní a stacionární aplikace má již dlouholetou tradici. Najdete zde veškeré kontaktní údaje společnosti. Součástí je i kontaktní formulář, skrze který můžete jednoduše pokládat své dotazy.

Nabízíme výhodné ceny za hydraulické sety Atlas Copco, např. V případě zájmu zašlete Váš. Armování a prodej kvalitních hydraulických hadic EATON na zakázku již od ks až po velké série.


V sortimentu najdete hadice i pro jiná kapalná a plynná média, především jsou to specifické látky v. Vyrábíme (i na počkání) hydraulické vysokotlaké hadice na míru Manuli. Vše pro Vaši hydrauliku a vzduchařinu. Brno - Bohunice) 10km. Pořiďte si od nás parotěsnou tepelnou izolaci s reflexními.


Jsme společnost vyrábějící hydraulické hadice s koncovkami na. INCOT- Vstřikování plastů. Naše firma nabízí svým zákazníkům služby při zpracování plastů.


V dnešní době jsou v sortimentu též prvky pro hydraulické systémy a to : šroubení, rychlospojky, trubky pro hydraulické rozvody, hydraulické hadice , zámky a rozvaděče, škrtící ventily, zubová čerpadla, hydraulické agregáty. Nabídku se snažíme neustále přizpůsobovat požadavkům zákazníků. Zajišťujeme dodávky zboží do podniků, velkoobchodů i maloobchodních prodejen. Tlaková plynná média, vysoké teploty, chladící technika, klimatizační zařízení, elektricky nevodivé provedení a brzdové systémy. Hadice , koncovky, příslušenství.


Poznejte profesionální přístup odborníků na hydrauliku! Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Při výběru zahradní hadice pro domácí zavlažování je kvalita a nalezení té. Na Vaše přání upravíme rozměry pryží, zaarmujeme hadice s koncovkami, vyrobíme, opravíme kompozitní a hydraulické hadice i mimo pracovní dobu.


Zboží dodáváme firmám i zákazníkům bez IČ. Mlhovací hadice Vás osvěží a ochladí v parném létě. Mlžícím zařízením ochladíte v horkých letních dnech externí prostory, třeba terasu, zahradu nebo balkon, a to až o °C. V sortimentu dále naleznete i hydraulické hadice , které slouží k transportu olejů, tuků, emulzí, benzínu a dalších materiálů.


Tlakové hadice se vyrábějí v různých šířkách a je možné vybírat z široké škály koncovek, matek i kolínek. Vyrábíme hydraulické válce, armované hadice , ohýbané trubky, šroubení a další hydraulické komponenty. Vyrábíme průmyslové kapaliny určené zejména pro obrábění a tváření kovů.


HYDROMA E-SHOP - NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠE HYDRAULICKÉ SYSTÉMY Komplexní řešení v dodávkách hydraulických komponent přesně pro Vaše potřeby!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky