pátek 31. března 2017

Sprchový výměník cena

Výměník je protiproudý, to zn. Při montáži dbejte pokynů v návodu. Běžných povlaků, které.


Nový sprchový výměník AS-SPRCHA v odpadním systému dokáže tyto ztráty velmi účinně snížit. Celých energie dokáže využít pro předehřátí studené vody a tím značně snížit spotřebu vody teplé.

Pracovní část výměníku - absorbéru je tvořena profilovanými deskami z leštěného nerezového plechu. Rekuperační výměník pro sprchu - NELA. Z této teplé vody použijeme pro vlastní sprchování asi 5°C (cca).


Zbytek vody teplé kolem 35°C končí bez využití v kanálu. To znamená, že vyhazujeme energie. Snadno se instaluje a to jej činí univerzálním pro mnoho aplikací typu voda-voda: vytápění (bytové jednotky), pro malé ohřívače (voda-voda), chladiče, solární kolektory, ap.


Je stavěn na vysoké tlaky a asymetrická varianta B8LAS (B8LASH) je vhodná jako deskový výměník pro tepelná.

Sprchový výměník můžeme umístit buď přímo pod sprchovou vaničku anebo do její blízkosti. Pokud je prostor v místnosti pod koupelnou, lze zavěsit sprchový výměník i na strop této místnosti. Jedinou nutností je umístění výměníku v obou osách vodorovně. Vstup a výstup odpadní vody je připraven na připojení běžné plastové trubky DN40. NELA – úsporný sprchový výměník.


Při zasílání více kusů se cena odvíjí od celkové váhy – v tom případě nás, prosím, kontaktujte. Nabízíme montáže sprchových koutů, hydromasážních van, vanových zástěn, umyvadel a sanitární keramiky. Podívejte se na náš přehledný ceník montáží. Platí pre sprchové kúty, sprchové vaničky, umyvadla, kúpelnový nábytok, vane. Celých (a možná i více) energie zpětně využije pro předehřátí studené vody a tím významně sníží spotřebu vody teplé.


Předehřátá studená voda pak dále putuje do termostatické baterie. Zde se místo studené vody mísí voda vlažná s horkou, klasicky ohřátou. Potřeba horké vody tímto klesá až o. Toto nevyužité teplo je odváděno komínem do atmosféry.


Díky teplovzdušnému výměníku toto teplo využijete a zvýšíte účinnost kamen. Sprchové panely zvyčajne poskytujú možnosť voľby medzi prúdom vody z hornej a ručnej sprchy a navyše sú vybavené ďalšími prvkami, ako sú bočné masážne trysky.

Vsaďte na kvalitu prověřenou např. Sprchové kouty a boxy Supernova jsou nejoblíbenější řadou díky své spolehlivosti. Nechte se vést svou intuicí. Vyberte si sprchový kout, který se vám líbí a můžete si být jisti i jeho kvalitou.


Vyrábíme sprchové kouty pro vaše maximální potěšení. Maximální variabilita a široká nabídka modelů sprchových koutů RAVAK vám pomůže splnit každý váš požadavek. Bazénový výměník je potřeba vybrat podle velikosti a objemu bazénu. Udávané výkony bazénových výměníků jsou počítány pro vnitřní nebo pro zakryté venkovní bazény. Správný výkon bazénového výměníku je.


Srdcem vaší koupelny je sprchový kout. V e-shopu HORNBACH naleznete sprchové kouty mnoha tvarů (rohové, čtvercové, obdelníkové, atd.), dveře do sprchového koutu mají nepřeberné množství šířek, výšek a provedení. Dekory skel dveří sprchového koutu pak plní nejen dekorační funkci, ale vytváření i pro intimní zónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky