středa 15. března 2017

Chytrý termostat tado cena

Smart Thermostats notice an open window and turn off the heat for as long as you want to keep the window open to prevent unnecessary heating. Open window detected in the living room. Would you like to turn off the heat to save energy? Chytré termostaty tado ° se ti postarají o pohodlí – a dají se šikovně ovládat aplikací na iPhonu nebo iPadu.


Topení se teď bude přizpůsobovat tvému životnímu stylu a bude úspornější než kdy předtím.

Tado tvrdí, že jejich chytrý termostat je kompatibilní s topných systémů. Podporuje celou řadu rozhraní systémů vytápění, včetně protokolu OpenTherm. V případě, že váš kotel řídí ohřev teplé vody, můžete k němu chytrý termostat připojit a ovládat nastavení přes Tado. Veškeré informace o produktu.


S tado ° již nebudete plýtvat teplem, ani peněziPředstavujeme vám inteligentní termostat tado °, se kterým bude ovládání vytápění ve vaší domácnosti chytřejší, snazší a především levnější než doposud. Tado Smart Thermostatfull recenze. Tado je německý termostat s inteligentním ohřevem, který šikovně využívá vaší polohy k tomu, aby zjistil, kdy má vytápět váš vytápění, když jste pryč od domova, a poté se po návratu vrátíte zpět.

Chytrý termostat snadno ovládáte skrze mobilní nebo webovou aplikaci. Sleduje, zda jste doma nebo jdete pryč, a podle toho nastaví výkon kotle. Na základě vašich návyků předvídá situaci a přizpůsobí tomu spotřebu i výkon kotle. Instalujeme inteligentní thermostat po celé ČR.


Vzdálené ovládání přes wifi, internet i gsm. Programabilni termostat z uro v realnem času (tovarniška nastavitev datuma in časa) omogoča nastavitev preklopnih časov in temperatur glede na vaše osebne navade. V místnostech, kde máte na radiátorech nainstalované tyto hlavice, můžete ovládat teplotu zvlášť, vše však v rámci jedné mobilní aplikace. Order the Starter Kit now and save up to of your heating bill.


S chytrými termostaty tado ° na radiátory se ti bude bydlet komfortněji – a díky aplikaci na iPhonu nebo iPadu budeš mít všechno krásně pod kontrolou. Zajímavostí je, že do firmy vyrábějící chytrý termostat Tado investovala česká firma ČEZ. Ostatní funkce: Vyžaduje.


Termostat se prozatím nedá koupit v českých e-shopech. Jeho pomocí můžete ovládat kotle na plyn, tuhá paliva a dřevo. Oproti běžným termostatům, které mají obvykle jen týdenní program má další nesporné výhody „moderní regulace“.


Miroslav Štechr Zdravím, nepíšete, zda máte vlastní kotel, nebo dálkové vytápění.

Netatmo je víceméně vhodné pro dálkové ovládání topení (např. zimní víkendy na chalupě). Tado je moderní inteligentní systém pro zónové vytápění bytu či domu pro vícečlennou rodinu. The intuitive interface of the Smart Radiator Thermostats and the new Smart Schedules in the app make control of your heating even easier.


If you already have a Smart Thermostat - Starter Kit including the Internet Bridge, then you only need Smart Radiator Thermostats , not the Smart Radiator Thermostat - Starter Kit. Připojte jej místo vašeho starého kabelového termostatu, nastavte si aplikaci v telefonu a pak už jen pohodlně topte. Máte problémy se zakoupeným zbožím u nás? Chcete vyřídit reklamaci? Dohodněte si termín v naší provozovně s technikem, pokud uznáme chybu výrobku okamžitě Vám jej vyměníme.


Jsme autorizované servisní středisko Bosch Termotechnika, produkty nikam nezasíláme, testujeme je přímo u nás! Tuto jednotku je možné ovládat aplikací pro chytré. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky