pátek 10. března 2017

Prodám kachlový sporák

Je jako nový-opískován a zakonzervován. Pasuje na rozměr plátú 80x60cm. PRODÁM starožitný kachlový sporák. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Kachlová kamna, kachlová pec, sporák.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě.


Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Možnost koupě i jednotlivě.

Plynová bomba kg (bez plynu za 5Kč) - užití pro zahradní gril - starší plynový sporák do bytu. Je stále v záruce, mohu přenechat fakturu. Sporák má mírné znaky použití (drobné oděrky), celkově je ale v dobrém stavu a plně funkční. Po dobu tří let jsem zde vyráběl keramické kachle a rozhodně jsem pochopil, co znamená pojem ručně vyráběná keramika.


Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti. Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasnou představu o finální verzi.


Umožňuje vaření i pečení. Hlavní funkcí sporáku je tepelná úprava potravin, vytápění je funkce druhotná. Nabídka - prodej kachlového sporáku: prodám kachlový sporák.


Rozměry v c1x 8 výška 8 litinové nohy, otvor pro kouřovod (průměr cca cm) na pravé straně, otvor pro vybírání sazí. Kroměříž, cena dohodou, od Věra na Sbazar. Popis: stáří asi 1let. Cena dohodou - nabídněte.


Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle. Cca let starý málo používaný (na chalupě), topeno jen dřevem.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Sporák zvláště kachlový je již několik století jedním z nejdůležitějším zařízením.


Umí totiž neuvěřitelné množství věcí. Dokáže vyhřát rozlehlou kuchyň, někdy i celý dům, když se v něm pořádně zatápí. Jeho plotna je připravena vařit a smažit ihned po zatopení. Trouba dokáže nejen krásně upéct.


Kuchyňské sporáky na tuhá paliva jsou určeny k vytápění a přitápění obytných místností s možností ohřevu, případně vaření. Vybírejte si Sporáky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. KACHLOVÝ SPORÁK - stavebnice pro šikovné ruce ! Chalupáři kutilové, ale i kutilové ostatní POZOR!


Prodám kachlový sporák. Nabízíme Vám fantastickou možnost postavit si s použitím našeho sporákového korpusu-vložky kachlový sporák , který neobyčejně doplní interiér Vaší chalupy, nebo rodinného domu a svými vynikajícími parametry a životností, vytvoří příjemné a stylové prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky