středa 15. března 2017

Elektrické panelové topení

Topení , radiátory pro elektrické vytápění, ústřední topení a kombinovaný provoz. Trubkové radiátory do koupelny, deskové radiátory do domu a bytu. Podlahové vytápění - návrh, poradenství, diskuze. Elektrické podlahové topení - topné kabely, topné rohože, topné folie.


Topný žebřík je dnes již běžnou součástí moderních koupelen. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Tyto špičkové technologie ale šetří i zdraví svých majitelů.


To samé platí i pro malé děti hrající si na teplé podlaze. Nezapomínejme ani na domácí mazlíčky – psy a kočky, které jsou vířením prachu také silně hroženi. Přímotopy ( elektrické přímotopné konvektory) s instalací na zeď - topidla s velmi příznivým poměrem „cena - výkon - dynamika - rozměry. Pořizovacími náklady jsou tato topná tělesa nejlevnější variantou pořízení topného systému. Níže následuje přehledné rozdělení elektrických přímotopů v naší nabídce s. LUCHT-LHZ , jsme specialisté a jako jedni z prvních jsme začali montovat a prodávat přímotopy s akumulací, dovezeme namontujeme, nebo Vám je odešleme na Vámi zvolenou adresu.


Elektrické panelové topení

Lehké ploché radiátory plněné ekologickým olejem v bílé barvě, ideální pro použití v domech, bytech, chalupách, kancelářích, nemocnicích, školách, mateřských školách, a všude tam kde je požadavek vysoké čistoty a potřeby příjemného tepla. Kč Poslední kus za tuto cenu! Bimar S7Oil filled radia. Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení.


Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců). Ak potrebujete vykúriť väčšiu, či menšiu miestnosť, sú tu pre vás konvektory, ohrievače, krby a radiátory. Vyberte si z našej ponuky spotrebičov nižšie.


Výhodou elektrických radiátorů je nezávislost na centrálním systému vytápění. U každého typu radiátoru naleznete doporučený elektrický příkon, který nesmí být z bezpečnostních důvodů navýšen. Nástěnný infračervený ohřívač Klarstein Hot Spot Crystal IR přináší vytápění moderní infračervenou tepelnou technologií IR Comfort Heat. Samozřejmě je vždy lepší nechat si cenu zkalkulovat na míru konkrétní stavbě, neboť každá má individuální parametry.


Kde sehnat firmu na montáž podlahového topení ? Rádi pomůžeme s výběrem topného systému či zodpovíme dotazy z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Ideální elektrický topný žebřík do Vaší koupelny! Nejjednodušší způsob, jak vyřešit topení do koupelny, je pořídit si elektrický topný žebřík do koupelny.


Elektrické panelové topení

V létě loňského roku si dcera koupila byt ve starší cihlové zástavbě. Do bytu není zaveden plyn,pouze elektřina a topení v bytě bylo řešeno el. Záhy se ukázalo,že přímotopy nestačí byt vytopit,byla v něm stále zima, a proto dcera oslovila řadu firem s požadavkem na předložení návrhu na změnu vytápění bytu. Kalkulačka vypočítá odhad potřebného výkonu radiátoru, který je zapotřebí pro danou velikost mísnosti.


Radiátory lze následně vyhledat podle odhadnutého vypočteného výkonu v on-line katalogu radiátorů. Pro tyto aplikace jsou z hlediska ceny,. Přesně spočitatelná spotřeba elektrické energie pro každý prostor nebo pro každé topné těleso Služby Pokud chceme aby infratopení topilo levně a bylo nám teplo, je zapotřebí zvolit typy infrapanelů vhodné pro danou stavbu a navrhnout odpovídající příkony pro každou místnost. Regulace teplovodního nebo elektrického topení české firmy BMR vyniká vysokou úsporou, spolehlivostí a snadným ovládáním.


Jako jediný výrobce nabízíme tiché polovodičové spínání u centrální regulace elektrického topení s životností přesahující let. V obou případech se topení nejčastěji instaluje mokrou cestou, zalévá se vrstvou betonu. Některé elektrické rohože však lze zabudovat i nasucho. Spirála umístěná pod mřížkou v podlaze u oken ohřívá vzduch a ten, poháněný ventilátorem, stoupá ke stropu.


V některých oblastech, kde nejsou zavedené rozvody plynu, se jedná o jediný možný zdroj vytápění, počítáme-li v úvahu fakt, že se majitelům nechce pravidelně chodit zatápět uhlím či dřevěnými polínky. Tento mýtus vznikol v 90-tych rokoch minulého storočia, kedy tu prebehla krátkodobá vlna politickej a ekonomickej podpory energeticky náročných konvektorov (priamotopov). Topte úsporně a pohodlně! Ocelové radiátory všech velikostí čekají jen kliknutí daleko.


Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely, topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou i průmyslovou. Topení je však investice na několik desítek let, proto zvažte, zda budete mít dostatek nejen dřeva i za deset dvacet let, ale také síly potřebné na jeho zpracování. Při uvažování o změně zdroje topení budete mimo jiné řešit i to, zda ponechat starý komín, rekonstruovat ho, či se ho vůbec zbavit. S rastúcou cenou energií stúpa potreba ich úspor.


Prekážkou k väčšiemu využívaniu elektrickej energie na vykurovanie je dodnes všeobecne zaužívaný názor, že elektrina použitá na vykurovanie je najdrahšou formou energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky