úterý 21. března 2017

Elektricke podlahove vytapění

Rekonstrukce podlah a podlahové topení. V případě rekonstrukce podlah v bytě či domě, kdy chceme použít podlahové topení a nechceme, nebo nemůžeme udělat podlahu úplně novou, by Vám mohl pomoci tento jednoduchý postup pokládky jak udělat elektrické podlahové vytápění. Podlahové vytápění - návrh, poradenství, diskuze. Příjemné pohodlné bydlení - to je zejména pocit tepelné pohody a domácího klidu. Pokud je dům dobře zateplen, lze si dovolit čistý a bezpracný komfort: elektrické podlahové vytápění.


S podlahovým topením měli své zkušenosti ještě před počátkem našeho letopočtu staří Římané či Korejci, kteří vháněli ohřátý vzduch z topeniště do soustavy kanálků pod podlahou.

Instalace a montáž chytrého vytápění. Elektrické uhlíkové fólie pro stropní a podlahové vytápění. Regulovatelný systém vytápění pro novostavby i rekonstrukce. U velkoplošného vytápění tvoří otopnou plochu obvykle některá ze stěn ohraničujících vytápěný prostor - strop, stěna či podlaha. Pro tyto aplikace jsou z hlediska ceny, užitných vlastností i funkčnosti systému ideální odporové topné kabely.


Vytápění domu pomocí elektrické energie vůbec nemusí být špatný nápad. Realizace elektrického podlahového vytápění Fenix v nízkoenergetickém domě, topné kabely se připevňují na připravenou tepelnou izolaci z pěnového polystyrenu. Dnešní systémy topných rohoží jsou moderní a úsporné.

Ve srovnání s klasickými formami topení představuje úsporu - v pořizovacích cenách. Topení je díky minimální vzduchové cirkulaci. Topné kabely pro podlahové topení. S více než miliony instalací prodaných ve více než zemích světa nabízí společnost Warmup širokou škálu systémů elektrického podlahového vytápění kompatibilních se všemi typy podlah, místností a projektů. Brr, ledová podlaha v zimě v koupelně – to nemiluje asi nikdo.


Zima je většinou člověku od noh. Pokud máte nohy hezky v teple, je hned fajn. Lepší je vstávat naboso na příjemně teplou podlahu. Je lepší elektrické nebo teplovodní?


Vybrat to správné vytápní stavby dá někdy zabrat. Můžete zvolit elektrické podlahové topení nebo teplovodní podlahové topení. Naše internetové stránky jsou optimalizovány soubory cookies. Více informací o cookies a jejich využití naleznete v Prohlášení o ochraně osobních údajů.


Největší předností elektrického vytápění je dokonalá možnost regulace a tedy nejmenší měrná spotřeba energie. Výhodné jsou i pořizovací ceny. Který typ podlahového vytápění ale zvolit? Bude pro vás výhodnější elektrické, nebo teplovodní?


Přesně takové poskytuje elektrické podlahové vytápění, díky kterému bude komfort vašeho bydlení vysoký a zároveň je snadno dostupný.

Lokální a centrální řízení vytápění je pohodlný a efektivní způsob snižování nákladů pro vytápění. Kolik stojí podlahové vytápění? Stejně jako u teplovodního podlahového topení se jedná o systém velkoplošného nízkoteplotního vytápění stavby.


Představuje tak výrobky z elektrických topných kabelů – topné kabelové okruhy a topné rohože, na které je poskytována doživotní záruka. Jak již bylo řečeno, ideální podlahovou krytinou, jsou podlahy z materiálů, které výborně vedou teplo. V opačném případě by funkčnost podlahového vytápění byla značně omezena a docházelo by k velkým tepelným ztrátám. Carbon Fabric je unikátní vysoce odolná topná fólie určená pro vytápění podlah s akumulační betonovou nebo anhydritovou vrstvou.


Jako nášlapnou vrstvu lze v tomto případě použít jakoukoliv podlahovou krytinu vhodnou pro podlahové vytápění (dlažba, vinyl, PVC, plovoucí podlaha, koberec).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky