úterý 28. března 2017

Tenisové rakety yonex

Tenisová raketa YONEX NEW VCORE PRO 1- 2g. Společnost Yonex od svého vzniku v r. Přijímáme rakety na vypletení. Zobrazit celý článek “Nadchla mě jóga a plavání.


Také mě baví péct a vařit různá zdravá (i nezdravá) jídla.

Rakety na tenis zančky Yonex patří v poslední době mezi nejoblíbenější tenisové rakety na trhu, díky své kvalitě. Většina raket nese označení Made in Japan a na zpracování je to znát. Skvělá kontrola rakety , vyšší odskok, vysoká rychlost a drtivá síla, to vše můžete očekávat od série raket YONEX NEW VCORE PRO.


Nechcete to hrát do autu? Pořiďte si tenisovou raketu, která vám sedne. Poradíme vám s výběrem té právé rakety na tenis.


Nebojte se zeptat – pište a volejte nebo mrkněte jak vybrat tenisovou raketu.

Naše ojedinělá kolekce má tenisové rakety několik druhů – odsiloúhelovývh raket až po juniorských raket a od originálních sportovních raket po raket pro dospělé. Tecnifibre až po Yonex , a Pacific až po Prokennex, máme všechno! U nás naleznete tenisové rakety od značek WILSON, HEA BABOLAT, PRINCE a Yonex.


Součástí našeho sortimentu jsou tenisové rakety pro závodní hráče, tenisové rakety pro pokročilé hráče a děti. Doporučujeme je hráčům všech výkonnostních úrovní, kteří od své rakety očekávají maximální pohodlí a výkon. Tenisové rakety YONEX vynikají zejména svou vysokou kvalitou a použitými technologiemi. S tenisovými raketami Yonex hraje mimojiné Švýcar Stanislas Wawrinka. Je důležitá velikost gripu tenisové rakety ? VCORE VCORE PRO EZONE VCORE SV VCORE Duel VCORE Si.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Akce Doprava ZDARMA Velikost gripu. Zabezpečte si tenisovú raketu, ktorá vám sadne. Nebojte sa opýtať – píšte a volajte alebo mrknite ako vybrať tenisovú raketu.


Yonex však nejsou jen rakety , ale najdete kompletní raketové vybavení jako boty na tenis, sálovky, oblečení nebo tašky na rakety. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Nabaľte si tenisovú tašku všetkým, čo potrebujete.

Hoďte ju na chrbát alebo len cez plece a vyrazte s ňou na kurt. Alebo chcete vymeniť tašku za batoh na tenis? Ale nebojte sa, my vám poradíme – zavolajte alebo napíšte. Hľadáte tašku na bedminton?


Pro všechny naše zákazníky nabízíme partnerskou slevu do autorizovaného eshopu adidas. Sleva se aktivuje při objednávce slevovým kódem SU471X20. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tenisové tašky YONEX bývají často používané též jako tašky na badminton. Při výběru Vámi požadovaného bagu si jistě všimnete 4místného označení každé tašky.


První číslice znamenají pouhé označení, 4. Tenis-Krutil nabízí široký výběr těch nejnovějších modelů tenisových raket, tenisové obuvi a dalšího badmintonového a tenisového vybavení. Pro lepší orientaci jsme rozdělili tenisové tašky do kategorií tašky, bagy a batohy. Dále je možné filtrovat tenisové tašky podle množství raket, které lze do nich umístit.


Najdete u nás kompletní nabídku tašek jak pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky