čtvrtek 30. března 2017

Solární sprcha výprodej

Solární sprcha je vhodným doplňkem do každé zahrady. Tělo solární sprchy je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody. Voda je následně zahřátá. Stačí pouze studenou vodu napustit do zásobníku, ten absorbuje energii slunečního záření a vodu prohřeje na teplotu až °C. Bez nutnosti stavebních úprav.


Solární sprcha výprodej

Jsou také výborným pomocníkem všech zahrádkářů, protože každý si potřebujte umýt zašpiněné ruce, nebo se jen osvěžit. Zahradní sprcha Makers TRIO Trendy je určena pro zajištění ohřevu vody. Pojme až litrů vody. Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor.


Sprcha musí být připojena na vodovodní řád. Nakupte solární sprchy v akci. Většina produktů skladem. Zboží doručíme do hodin až k vám domů.


Solární sprcha výprodej

Přestaňte snít o sprše se studenou vodou a pořiďte si zahradní sprchu. Vytoužené osvěžení budete mít kdykoliv k dispozici. Velký výběr za skvělé ceny najdete na FAVI.


Skvělé jsou mobilní solární sprchy s ohřevem vody. V nabídce zahradní sprchy Gardena i další. Je příjemné se v horkých letních dnech trochu osvěžit. Tento komfort Vám poskytne naše solární sprcha akce, kterou můžete vybírat z mnoha variant.


Solární sprcha výprodej

Mýt se ve studené vodě není žádná slast a nemusí to být vždy zdravé. Je tedy nějaká možnost suplovat sprchu alespoň tak, abychom se byli schopni omýt? Je a dokonce je velmi primitivní. Této možnosti nebo pomůcce chcete-li, se říká solární sprcha.


Pokud chcete zachovat ve svém bazénu co nejčistší prostředí, pořiďte si na zahradu i solární sprchu. Sluncem ohřátý proud vody z vás před vstupem do bazénu smyje bakterie, které by mohly bazénovou vodu zašpinit. Hlavní výhodou solární sprchy je to, že neplatíte za ohřev vody.


Solární sprcha výprodej

V konstrukci sprchy je navíc. Internetový obchod Relaxobchod nabízí solární a zahradní sprchy, aquabike, koupací sudy, bazénové chrliče, krbová kamna, krbové vložky, zahradní grily, zahradní krby, stojany na dřevo a mnoho dalšího. Prostě vše pro Váš domácí relax.


Relax obcho partner pro Váš odpočinek. Je to starý trik, který má jen novou podobu. Jde o plastový zásobník na vodu, který zavěsíte na slunné místo a voda se vám krásně ohřeje. Nestojí vás to ani korunu a pokud se počasí opravdu vydaří, máte večer k dispozici.


Přenosná solární sprcha Basic je plastová solární sprcha se zásobníkem o objemu litrů. Napojení na vodovodní řád je velmi snadné, sprchu lze napojit běžnou zahradní hadicí přes hadicovou rychlospojku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky