pátek 24. března 2017

Olejová kamna mtm 830

Na jednu plnou nádrž oleje topí celý den. Základní deska pro kamna. Prohlédněte si naši nabídku olejových kamen MTM.


Nabízíme vám rozmanité příslušenství k olejovým kamnům MTM. Ochrana proti přetečení paliva. Průměr komínové roury je 150mm. MTM 8-kw kamna na olej.


Oficiální palivo je lto, nafta nebo topný olej. Možnost použití jako topení do autodílen, skladů, hal, garáží. Komín(kouřovod) není součástí kamen - je ale běžně k dostání.


Ideální výška komínu je 5m. Při instalaci kamen není potřeba. Thermobile AT 3kamna na olej a naftu. Vyměňte olej za teplo ve Vaší dílně! Kamna mají uzavřenou spalovací komoru, což umožňuje lepší a úspornější spalování.


Regulací výkonu můžete nastavit na nebo 30kW, což vystačí na vytápění cca 200mstarší zástavby. Nový integrovaný mikroprocesor - řadič. Je určeno jako topení do AUTO dílen, skladů, hal, garáží, sklepu.


UZAVŘENÁ SPALOVACÍ KOMORA - CO TO ZNAMENÁ? Každy spalovací proces vyžaduje pro zajištění dostatečné množství vzduchu. Topné zařizení s uzavřenou spalovací komorou jsou ty, jejchž spalovací komora je těsna, neumožňuje aby se plamen dostal mimo spalovací komoru. Kamna jsou určena pro vytápění prostoru, kde není ústřední topení. V limitované červenočerné kombinaci Využívají se především při vytápění dílen, skladů a hal, garáže.


Plynulou regulací výkonu můžete nastavit výkon na nebo kW. Olejová kamna mtm 8-mohou spalovat topné oleje (LTO, naftu). Při správné instalaci olejových kamen mtm 8-3. Nejlevnější v republice! CZ Olejova kamna na vyjetý olej ( MTM33B).


IHNED SKLADEM ( doprava po ČR 60- ) CENOVÁ AKCE - využijte snížených cen ! Nová elektronika ovládání, keramická čidla, plynulá regulace výkonu. Hodí se jako topení do AUTO dílen, skladů, hal, garáží, sklepu. Popis: LITINOVÁ PÁNEV miska pro kotel na olej, 30cm pro kamna na olej. Nízké provozní náklady, perfektní návratnost investice, vysoká účinnost.


Nabídka - Zobrazeno: 405x - Celá ČR. Vhodné jako topení do AUTO dílen, skladů, hal, garáží, sklepu. Teplovzdušná olejová kamna HITON 1OVyužívají se především při vytápění dílen, skladů a hal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky