pondělí 20. března 2017

Pelety čakovice

Akce, dřevěné brikety a pelety , jarní ceny. Vlastimil Marvánek Ekopaliva VM Zabýváme se prodejem a distribucí dřevěných pelet a briket. Jsme oficiálním zastoupením české společnosti Zdeněk Kulda Ekopaliva. Prodej a distribuce dřevěných pelet a briket české. Největší český distributor kvalitních dřevěných pelet, briket a baleného uhlí s unikátní certifikovanou dopravou až k Vašemu kotli.


Kontakty, Kvalitní dřevěné brikety a pelety až k Vám domů! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V prodejním místě je možné zakoupit pelety a brikety jak po celých paletách, tak po jednotlivých balících. Cenu a specifikace námi nabízených paliv naleznete v sekci Nabídka paliv.


Možnost dopravy, včetně složení na zpevněnou plochu - asfalt, beton, zámková dlažba apod. Jaroslav Krauer stavebniny. Uhlířské Janovice Kolínská 88 Uhlířské Janovice. Dovážíme palivové dřevo, pelety , brikety také do města Praha Čakovice. Dřevěné pelety Ajsou vyrobeny pouze z chemicky neošetřených zbytků dřeva z pil bez příměsí kůry.


Peletky Amohou obsahovat pouze popela. Třída Ase používá ve větších kotlích a při jejím spalování vzniká víc popela. Pelety Ajiž mohou obsahovat určitou část kůry a lesních těžebních zbytků. Modré ceny jsou za kusové balení. Kelčanské dřevěné brikety patří mezi špičku ve své kategorii.


Nabídku kvalitních briket jsme dále rozšířili o dřevěné pelety a dříví na podpal. Díky praktickému balení jsou naše produkty nenáročné na skladovací prostory. Každou Vámi zadanou objednávku si ještě telefonicky potvrdíme a rádi Vám poradíme s otázkami ohledně palivového dřeva.


Objednávka je tedy závazná, až po oboustrané domluvě. Ekologické kotle na pelety , peletky, ocelové, litinové kotle a kamna OPOP. Pelety ProfiLine sú určené pre kotly vyšších výkonových radov. Tieto kotly slúžia na vykurovanie objektov, ako sú napr. Veľmi sa hodí aj pre profesionálne prevádzkovateľa kotolní na drevené pelety.


Kupujte pelety u nás a dovezeme vám je až do domu! Prodáváme i brikety, krbové dřevo a zahradní substráty - kůra, rašelina, písek, hnojiva. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Nabízíme široký sortiment chovatelských potřeb, rozsáhlou nabídku kvalitních krmiv všeho druhu a známé i méně známé druhy domácích zvířat. Nikdy nám nestačilo pelety a dřevěné brikety dovézt pouze před dům naších zákazníků. Prečítajte si dôvodov, prečo nakúpiť pelety tu a teraz. Naše ambice byly vždy vyšší. NASYSLITE SI PELETY do poznámky u objednávky.


Zbavte sa starostí, čo bude, až po lete príde jeseň. Zásobte sa peletami ihneď teraz. Užívajte si teplo celý rok! Na všech těchto místech můžete zakoupit naše dřevěné brikety, dřevěné pelety , podpalové dříví i podpalovače.


Podívejte se, kde se v blízkosti Vašeho bydliště nachází některá z našich prodejen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky