úterý 14. března 2017

Potrubní ventilátor 125

Potrubní ventilátor 125

Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm. Vzduch proudí do ventilátoru v axiálním směru, ale výtlak z ventilátoru je pod úhlem menším než 90°. Na své si u nás přijdou zákazníci, kteří hledají kvalitní ventilátor k digestoři, i ti, co potřebují ventilátor pro centrální odvětrání koupelen, rodinných domů, skladů a ostatních bytových i nebytových prostor. Potrubní ventilátor TT 1za 8Kč.


Kovový radiální ventilátor Turbine M 1je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů. Pro velké vzdálenosti, s kuličkovými ložisky, pro nepřetržitý provoz. Ventilátor do potrubí Vents TT 1s kuličkovými ložisky. Kryt ventilátoru je vyroben z vysoce kvalitního a odolného plastu s příměsí ABS. Motor s oběžným kolem a svorkovnice jsou upevněny na tělo ventilátoru pomocí speciálních svorek se zámky, které zajišťují případnou snadnou demontáž.


Regulace rychlosti otáček podle teploty. Plastový radiální potrubní ventilátor Turbine P - 125mm. Kvalitní ventilátor s tichým chodem do potrubí o průměru 1mm. Díky svým technickým parametrům je určen pro odsávání v potrubních rozvodech do metrů. Tento potrubní ventilátor je kompatibilní s veškerým kulatým potrubím o průměru 1mm v naší nabídce.


Vortice LINEO 1VES Úsporný potrubní ventilátor s bezkartáčovým EC motorem Skladem Značka: Vortice Dvouotáčkový ventilátor do kruhového potrubí s velmi tichým provozem. Skříň ventilátoru Jetline 1Ecowatt je vyrobena z ocelového pozinkovaného plechu. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Výkonný, tichý diagonální ventilátor do potrubí, nízká spotřeba energie, AC motor. Vnější ventilátor do potrubí Vents 1VKO bez přídavných funkcí do potrubí průměru 1mm pro odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor přímo přes stěnu nebo na kratší vzdálenosti. Axiální ventilátor určený pro přívod a odvod vzduchu. Vhodný pro montáž do kuchyní, koupelen a dalších vlhkých prostor.


Potrubní ventilátor 125

Pro zvýšení výkonu nebo tlaku v potrubí je možné paralelně nebo sériově zapojit více ventilátorů. Elektricky komutovaný motor. Snadná a rychlá montáž k potrubí.


Výkonný potrubní ventilátor AP 1o průměru 1mm s přepínačem rychlosti a výkonnějším motorem. Detailní popis produktu. O VÝROBKU: Plastové kruhové ventilační potrubí je vyrobeno z PVC bílé barvy. TT ventilátory kombinují kvalitní parametry a široké možnosti axiálních a radiálních ventilátorů.


Potrubní ventilátor 125

TURBO 1T - POTRUBNÍ VENTILÁTOR S ČASOVAČEM. Dvourychlostní potrubní ventilátor z plastu (TD-1až TD-80 větší mají oběžná kola z hliníku). Třída izolace B, krytí IP 44. Kompaktní axiální ventilátor do potrubí 1mm (vnitřní). Lze použít s více odvětrávacími ventily.


Lze ho schovat do podhledů či půdy. Dalap AP 1T patří do naší široké nabídky ventilátorů, vzduchotechniky, rekuperací a dalšího příslušenství. S výběrem vhodného zboží i jeho správnou instalací přesně podle vašich představ vám rádi p. Průmyslový potrubní ventilátor TURBO-E 1s dvourychlostním motorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky