středa 29. března 2017

Jutová geotextilie

Jutová geotextilie

Tyto geotextilie se nazývají ekotextilie, ale vzhledem k jejich použití v zemědělství a zahradnictví se také můžeme setkat s výrazem agrotextilie. Geotextilie zastávají celou řadu důležitých funkcí. Technicky nejvýznamnější jsou funkce separační, ochranná, filtrační, výztužná a drenážní.


Jutová geotextilie

Ide o produkt s vysokým podielom ručnej práce vyrábaný v niekoľkých rôznych miestach tkaním z prírodnej suroviny premenlivých vlastností a pri premenlivej vlhkosti. Přírodní protierozní jutová geotextilie , vhodná k omezení půdní eroze ve svahu. Přispívá k lepšímu uchycení vegetace ve svahu. Vážení zákazníci, i nyní doručujeme objednávky v co nejkratší možné době.


Přesto může z kapacitních důvodů nastat mírné zpoždění dodávek. Prírodné geotextílie z juty alebo kokosového vlákna slúžia hlavne na stabilizáciu svahov počas obdobia pokiaľ svah prerastie výsadba. Kokosová ( jutová) geotextilie na zpevnění svahu. Mezi rozmanité funkce geotextilií patří také zpevňování svahů.


Za těmito účely se používají sítě s oky. Můžete zvolit jutovou geotextilii nebo kokosovou geotextilii. Ladným a jednoduchým způsobem vyřešíte problém stále se sypajícího svahu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Aplikace přímo na upravenou zem. Jutové geotextilie J 140. Výroba, import a velkoobchod juty a jutových výrobků.


Jutová geotextilie

Zavolajte nám, doporučíme Vám výrobok presne pre Vaše použitie. Pri odbere dostatočného množstva Vám vyrobíme varianty výrobkov na mieru. Mulčovacie rohože, siete pre spevnenie povrchu svahu vyrobené z kokosových vlákien.


Slamené mulčovacie rohože. Kč – Kč ve obchodech Porovnat ceny OK ZAHRADY s. Rohože mají podobu tkané sítě s otevřenou strukturou. Tvoří ji tuhá kokosová nebo jutová vlákna spředených do příze o tloušťce cca mm. Platí, že čím strmější svah, tím je třeba k účinné protierozní ochraně vyšší.


Používá se jako zimní ochrana rostlin. Nepodléhá plísním ani hnilobě. Vhodná pro stavbu i zahradu. Při aplikaci na svah je vhodné síť ukotvit skobami.


Záhradkárske a poľnohospodárske potreby pohodlne a rýchlo cez internet. Pokladá sa priamo na zem, dopomáha pri uchytení vegetácie na svahoch. Je vhodnnější do prostředí, ve kterém se nepředpokládá vlhkost.


Tato geotextilie se rozpadne po max letech od pokládky. Při dlouhém a intenzivním působení. Výčet použití geotextilií je ještě daleko širší.


Podložka z geotextilie chrání dno nadzemního bazénu před poškozením. Dvojí využití má u dětských pískovišť, kde zabraňuje. Zvláště vhodné pro: - sklony až do stupňů - nechráněné svahy (mírné srážky a rychlosti větru) - po rozkladu působí jako hnojivo Pro tuto látku nabízíme polotovary.


Pro svahy do sklonu 15°, které nejsou ohroženy proudící vodou. Možnost aplikace přes mulčovací vrstvu. Stabilní neexponované svahy. Po rozkladu působí jako hnojiv.


Tkaniny mohou být vyrobeny v šířce od několika centimetrů, ale pokud je potřeba i více než metrů. Níže uvedené tkaniny máme obvykle skladem k okamžitému dodání. Na požádání vyrobíme tkaninu podle Vaší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky