pondělí 27. března 2017

Nízkoteplotní radiátory zkušenosti

Dnes se jedná již o zastaralý typ radiátoru. Vyskytoval se především v minulém století. Jedná se především o žebrové radiátory , které byly z litiny.


Tyto radiátory obsahují 3x více vody než radiátory deskové, v praxi to znamená, že se pomalu nahřívají, ale také pomalu ochlazují. Nízkoteplotní vytápění a úsporné konvektory Eco Heat jsou to pravé pro Váš nízkoteplotní systém.

U nízkoteplotních otopných soustav je voda pro vytápění ohřívána na nízké teploty. Rozmezí teplot je °C až °C (oproti běžným °C). Radiátory spolehlivě vytopí koupelnu i celý dům. Pryč jsou taky veškerá výkonnostní omezení.


A to směrem nahoru i dolů. Skvěle se však hodí i třeba jen k vytopení koupelny. Tělesa jsou určena pro teplovodní (za určitých podmínek i nízkoteplotní ) otopné soustavy dvoutrubkové i jednotrubkové.


Je možno je použít pro kotle plynové,.

Korado X–control nová cesta k úsporám vytápění radiátory. Nástěnné konvektory s ventilátorem a. Infrapanely se vyrábějí od každé velikosti v různých příkonech a tedy povrchy panelů dosahují různých teplot. Nízkoteplotní do 100°C se používají k umístění na stěny do obytných prostor a vysokoteplotní do 130°C se používají k umístění na strop a do prostor kde je požadován vysoký sálavý výkon.


Klasická laminátová podlaha s PT rozhodně není horší než nízkoteplotní radiátor. Navíc když se podívám na svůj obývák, ložnici, koupelnu a třeba zádveří, vůbec nevím, kam bych ty byť i vysokoteplotní radiátory dal. Nemám pro ně na zdi místo.


Uveďte počet, rozměry a teplotu. Oběhové čerpadlo spíná a vypíná, radiátory netopí. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení.


Najít takový systém, který nám zajistí dostatečnou tepelnou pohodu, sníží spotřebu energie a navíc je šetrný k životnímu prostředí, nemusí být vždy jednoduché. Takovéto moderní energeticky úsporné vytápění zajišťují právě nízkoteplotní otopné soustavy s účinnými konvektory Licon. Zastaralá vytápěcí zařízení zatěžují nejen domácí pokladnu, ale také klima.


Ke snížení spotřeby energie na topení by měla být vytápěcí zařízení také optimalizována. Nízkoteplotní radiátory Zehnder jsou dokonale přizpůsobeny modernizovanému vytápěcímu systému a zajišťují tak energetickou účinnost. Konvektor tepelného čerpadla je malý, tichý a umožňuje aktivní chlazení.

Při výběru nového radiátoru do domu či bytu se mnoho lidí zaměřuje především na design, protože chtějí, aby vkusně doplňoval interiér. Primární funkcí tohoto topného tělesa je však produkce tepla. Dnes naštěstí již existují takové radiátory , v nichž se spojuje obojí. Stačí si jen vybrat správný materiál, tvar a velikost radiátoru.


V případě zájmu o montáž a realizaci našeho systému, Vám rádi doporučíme některou z ověřených montážních firem, která má s naším systémem dlouholeté zkušenosti. Případně rádi pomůžeme s montáží a odborným poradenstvím montážní firmě, kterou jste si vybrali sami. Přináší výjimečnou variabilitu a ideální řešení pro nízkoteplotní otopné soustavy.


Mají dlouhou životnost a mnoho dalších předností pro vytápění. Kombinují nejmodernější technologii s vysokým podílem sálavého tepla a dlouholeté. V sortimentu najdete radiátory Radik v základní barvě bílé.


Hlavní benefit představuje odbourání potřeby přepouštěcího ventilu, protože standardní součástí dodávky je třícestný ventil. Jejich nabídka barev je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky