čtvrtek 23. března 2017

Kotle na ohřev vody a topení

Topení voda plyn Vytápění a ohřev vody Plynové vytápění a ohřev vody Plynové vytápění a ohřev vody Ať už vybíráte nový plynový kotel z důvodu změny způsobu vytápění, nebo je již starý kotel neekonomický a potřebuje výměnu, měli byste vždy pečlivě zvážit, kterému z dnes nabízených výrobků dáte přednost. Ve většině solárních systémů pro ohřev vody musí tedy být zařazen vhodný zásobník (bojler), který uchovává ohřátou vodu na dobu, kdy ji budeme potřebovat. Kolektory ohřívají vodu v zásobníku zpravidla na °C, což zvládají samy zhruba od dubna do srpna a elektrokotel tedy může být vypnutý. V sekci topení a ohřev vody jsme si připravili kotle , bojlery, radiátory, krby, kouřovody a další zboží za fantastické ceny. Rychlé dodání, vybrané zboží s dopravou zdarma.


Solární topení a ohřev vody Solární sestavy jsou skvělým řešením, jak skloubit ohřev užitkové vody , ale i vytápění celého domu, a to prostřednictvím pouze jednoho systému.

Snížíte tak své počáteční náklady na minimum. Topení a ohřev vody - U nás najdete vše pro topení , například armatury, radiátory, kotle a koupelnové žebříky. Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás. Dále nabízíme kotle , radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Bojlery, kotle a průtokové ohřívače pro ohřev vody vybírejte u nás!


Na ohřev vody se skoro vždy vyplatí - nevyplatí se jen tam kde je malá spotřeba teplé vody. Vyplatí se ještě tam kde je výkon v létě využíván na ohřev bazénu. Asi nejúspornější ohřev vody je pomocí termodynamického solárního systému který dokáže.


Nejlepší bojlery u nás na trhu jsou Dražice.

Co se týče elektrokotle , tak mám doma od Thermony. Jede už let a ani o něm nevím. Za tu dobu jsem ani jednou nekontroloval expanzku a vodu do systému jsem dopouštěl za let pouze 2x. Nevíte, jaký typ kotle a akumulační nádrže zvolit?


Nefunguje Vám topení , jak má? Nedokážete se rozhodnout mezi podlahovým topením a radiátory? Umíme Vám podle projektové dokumentace spočítat a navrhnout vše přesně na míru.


V této kapitole naleznete kompletní nabídku ohřívačů vody na elektřinu, plyn a tuhá paliva, nepřímotopné ohřívače vody pro ohřev pomocí externího zdroje (plynový kotel, solární systém) a akumulační nádrže. Kotle na elektinu lze připojit jak do systému s přímým ohřevem, tak do systému s akumulačním či smíšeným ohřevem vody. Kondenzační kotle Náklady vynaložené při koupi kotle se Vám vrátí především díky snížené spotřebě paliva (ve srovnání s klasickým plynovým kotlem) a delší životnosti kondenzačního kotle. Elektrické kotle Protherm, Buderus, Thermona. Nové možnosti pro ohřev teplé vody a topení.


Elektrokotle jsou vysoce ekologické a úsporné kotle. W , l , kg , ocelové, Ohřev užitkové vody. Ta je potom poháněna oběhovým čerpadlem do radiátorů nebo do podlahového topení. Jan vyšší nároky na dimenzování elektrických rozvodů. Akumulační ohřívače, bojlery.


V této kategorii naleznete plynové kotle Junkers, které v sobě kombinují kotel pro vytápění a ohřev užitkové vody nazývané kombinovaný kotel. Vybrat si můžete kotle Junkers s průtokovým ohřevem nebo s ohřevem vody pomocí bojleru.

CerapurCompact zajišťuje vytápění a ohřev vody na vysoké úrovni. S výkonem pro vytápění a přípravu teplé vody až kW dokonale pokryje potřeby Vaší domácnosti. Kotle jsou používané na vytápění rodinných domů, zahradních domků, výškových bytových domů, garáží, koupelen, budov a veřejných komerčních prostor, budov na průmyslové a zemědělské účely, taktéž na ostatní budovy, které je zapotřebí jen temperovat v nepřítomnosti nebo zefektivnit ústřední topení.


Rádi se vyjádříme ke kompatibilitě a technickým parametrům Vámi zvolených prvků JUNKERS. V létě může kotel navíc ohřívat vodu v bojleru, aniž by topil do radiátorů nebo do podlahového topení. Nabízíme prodej komponent a výrobků z oboru topení , solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky