pátek 24. března 2017

Kombinovaný bojler dražice 100l

Spolehlivý zdroj teplé vody je v dnešní době nezbytností pro každou moderní domácnost. Tento kombinovaný bojler zajistí v každém ročním období její dostatek. V topné sezoně nabízí napojení na soustavu kotle s tuhými palivy nebo ústřední vytápění, mimo sezonu naopak bude využívat elektrickou energii. Kvalitní kombinované ohřívače vody Eliz, Tatramat, Dražice.


DRAŽICE Dražice OKC 100l kombinovaný bojler svislý. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po celou dobu hi.

Technický list Použití: Elektrický akumulační závěsný horizontální bojler určen pro více odběrných míst pro ohřev vody elektrickou energií Vhodný jako zdroj teplé vody do rodinných domů, bytů, ubytove. Tento bojler má opravdu solidní poměr ceny a výkonu. Za pořizovací cenu okolo pěti tisíc korun získáte 100l bojler se zátěžovým profilem M. To znamená, že je vhodný pro maximálně dvoučlennou domácnost. Výhodou jsou poměrně nízké roční náklady. Ohřívače vody, bojlery Dražice.


Bojler je určen pro svislou montáž. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.

Zdroj môžete meniť v závislosti od vykurovacej sezóny, výhodného nočného prúdu či výpadku. Nevýhodou je vyššia nákupná cena. Možnosti ohřevu: Elektrickou energií. Nádrž je izolovaná kvalitnou polyuretánovou izoláciou čím zahriata voda zostáva dlhšie teplá. Keramické topné těleso ovládané provozním.


Ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s možností využit. Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 50–2litrů. Kombinovany bojler 100l drazice. Ak vám nevyhovuje zohrievať vodu pomocou elektriny, môžete si zakúpiť kombinovaný bojler , ktorý zohrieva vodu napríklad plynom alebo tuhými palivami.


Neviete si rady ako vybrať kombinovaný bojler ? Pozrite sa na: tipov, ako vybrať. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Máte vyhľadané všetky kombinované nepriamoohrevné bojlery s objemom 1L , ktoré sa momentálne nachádzajú v našej ponuke.


Doručujeme aj počas víkendu. PopisElektrický plochý ohřívač vhodný k instalaci v omezených prostorách, umožňuje rychlý ohřev vody díky konceptu dvou nádob. Nový kapilární termoindikátor Rychlý ohřev vody díky konceptu dvou nádob Možná alternativa k náhradě plynového ohřívače Vhodný k instalaci v omezených prostorách, lze.

Nepřímotopné ohřívače vody Tatramat, Eliz, Dražice. ACV SMART E Plus 2- stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody s nerezovou nádrží a systémem Tank-in-Tank, s možností zabudování topné tyče, zabudovaný teploměr, regulační termostat, rozšířené o dva vstupy topné vody. Pokud zvažujete kombinovaný ohřev, je nutné vybrat vždy tu horší variantu, kde je potřeba větší objem.


Při výběru bojleru je také důležitý parametr životnosti. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. V Elektrický zásobníkový ohrievač vody s objemom 1litrov s keramickým ohrievacím telesom, poistkou proti prehriatiu a možnosťou zvislej inštalácie v blízkosti odberných miest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky