pondělí 2. března 2020

Rodinný penzion na horách

Nabízíme ubytování pro rodiny s dětmi s možností stravování v penzionu. Rodinný penzion v Deštném kód: rk21. Orlické hory, Červená Voda, Mlýnický Dvůr 6. Provoz: léto, zima, víkendové pobyty.


Penzion na horách : kapacita až osob - pokoje.

Pension je vhodný pro rodinné rekreace, milovníky letních a zimních sportů, romantické pobyty na horách. Rádi u nás přivítáme i Vaše domácí mazlíčky. Na přání Vám rádi připravíme rodinné oslavy, firemní akce, semináře a školení. Naším přáním je vytvořit Vám domácí atmosféru spojenou s pobytem při Vašem.


Kozí hřbety, Stoh a Pláně a další vrcholy Krkonoš. Naši hosté zde prožijí nejen krásnou rodinnou dovolenou, ale mohou zde pořádat i větší rodinné oslavy, svatby a narozeniny. Udělejte drobnou změnu a oslavte letošní Vánoce netradičně - na horách v našem rodinném penzionu Daniela.

Vás krásně vánočně vyzdobený penzion , domácí cukroví, štědrovečerní večeře, příjemná atmosféra a milý personál. Nabízí ideální podmínky pro dovolenou na horách , kterou můžete strávit aktivně na kole, pěší turistikou nebo jen na. Cena balíčku pro ubytovanou osobu obsahuje: - x ubytování v apartmánu. Uuups, prišlo k nečakanej chybe Zopakujte akciu ešte raz. Autobusová zastávka je vzdálena 2metrů, vlakové nádraží pak 5metrůod penzionu.


Nacházíme se 3metrů od lyžařského vleku Nad nádražím, 5km od SkiBike Špičák a minut autem od německého Javoru. Pojďte prožít kvalitní dovolenou v Krušných horách , kdy za ubytování nevyhodít. A tím pomoc i své vnučce která je vážně nemocná a pobyt na horách by jí moc prospěl.


Najdete nás v údolí říčky Bílá Desná v obci Desná v Jizerských horách , poblíž silnice vedoucí k Protržené přehradě. Objekt je celoročně obyvatelný a svým umístěním nabízí řadu aktivit v letních i zimních měsících. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


A především vás obklopí Jizerské hory, které jsou dechberoucí! Vítejte v Penzionu Sehnoutkovi ! Náš rodinný penzion se nachází v klidné části obce Bedřichov, v ideálním místě pro strávení pohodové letní i zimní dovolené. V bezprostřední blízkosti penzionu se nacházejí tenisové kurty a lyžarský bežecký stadion.


Jsme skvělým výchozím bodem pro.

Hledáte-li útulný penzion v Krušných horách , jste na správné adrese! Přátelský Medvídek – penzion v Krušných horách – vám nabízí pohodlné ubytování po celý rok. Ubytování Krušné Hory - Klínovec. V zimě i létě tu najdete nepřeberné možnosti zábavy a odpočinku a náš rodinný penzion v Krušných horách udělá. Nabízíme slevu na služby lyžařské školy, slevu do bazénu a jiné výhody.


Více čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj má vlastní soc. Vhodné pro páry, rodiny i menší skupiny do osob.


Vyhlídková restaurace míst, bar, biliar šipky, kuželna, venkovní gril,terasa. Horské penziony jsou svojí atmosférou lákavé jak pro zimní tak pro letní dovolenou a tvoří specifickou oblast rekreačního ubytování. Proto jsme se rozhodli připravit výběr penzionů a apartmánů na horách a shromáždit je na jedné adrese.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky