středa 19. října 2016

Aeg vl 5617

Aeg vl 5617

Metal motor housing and protective metal grille, step switch, quiet running, Base keeps paper towels off the counter. This feature is not available right now. Please try again later. Energetické požadavky: 2– 240V, 50Hz.


Aeg vl 5617

Možnost nastavení ze rychlostí, kovový kryt motoru, dřevěný stojan. Díky svým kompaktním rozměrům a stylovému provedení v antracitu zapadne do každého interiéru. V noci oceníte jeho velmi tichý chod. Ventilátor do časů bezvětříTaké vám někdy práce za horkých letních dnů připadá spíše jako utrpení? Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí výrobku. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite. Díky kovovým nožkám je zajištěna stabilita. Bezpečnostní funkci plní ochranná kovová mřížka.


Aeg vl 5617

Dávejte pozor na dlouhé vlasy! Ty mohou být zachyceny ventilátorem z důvodu turbulence vzduchu! Používejte přístroj pouze s ochranou mřížkou! Vytvoří příjemný vánek v horkých letních dnechNe každý je příznivcem klimatizace a stropní ventilátory u nás nejsou tolik běžné jako v tropických zemích.


Svým nápaditým designem se bude ve vaší domácnosti vyjímat také jako luxusní doplněk, který na váš stůl výborně zapadne. I během svého chodu je větráček tichý a drží si svou stabilitu na kovových nožkách. Hasonló termékek kedvező áron. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Vyniká nejen originálním retro designem v antracitu, ale také kompaktními rozměry, díky kterým je tento unikátní přístroj vhodný do každého interiéru.


Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. AEG Ventilátor boltok, képek.


Kiváló minőségű ventilátor retro design csendes futás Fém védőrács fém alap Fém motorház nagy stabilitás watt Ø kb. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Putere: W Trepte functionare: Diametru: cm. Free Shipping Available.


Aeg vl 5617

Număr articol și specificații Alege Culoar. Možnosť nastavenia rýchlosti, vysoká stabilita, tichý chod. Není třeba přímo vytvářet průvan.


Mnohdy stačí pouze rozproudění stojatého vzduchu a tím vdechnout prostoru nový život. Stačí jej umístit na stůl kousek od vás a dál ponechat svému účelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky