pondělí 24. října 2016

Olymberyl s výměníkem

W, do vody kW, do prostoru výkon 3. Jsem sama takže nikdo mě neřekne jak se topí. Kdy mám mít otevřené hořejší průduchy a dolejší kolečko a ještě postranně přísun vzduchu. Dobrý den prosím všechny o radu. Koupil jsem kamna olymberyl 2s výměníkem.


Do kamen se vkládá litinová přepážka a jde tam dát čtyřmi způsoby jde tam dát i tak že mezi přepážkou a výměníkem vznikne mezera asi 2cm je to tak správně?

Nebo má být uplně opřena o výměník a plamen jde jen předem kolem skla? Velmi kvalitní krbová kamna s teplovodním výměníkem OLYMBERYL jsou menší krbová kamna s velmi příjemným klasickým designem, která jsou vhodná do interiérů se starším designem. Jsou schopny navíc ohřívat vodu, kterou pak dodává do bojleru, topení nebo akumulační nádrže. Kachlový sporák s teplovodním výměníkem rozvádí teplo do radiátorů po celém domě. Tím je využito také teplo, které by jinak vylétlo komínem.


Olymberyl 4s výměníkem. Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem. Díky teplovodnímu výměníku, který je obvykle vyroben z kotlové oceli, lze vytápět vícero místností.


Litinový korpus kamen s výměníkem pak nabízí všechny obvyklé výhody tohoto materiálu, tedy delší dojezd tepla po posledním přiložení a delší.

Krbová kamna HFB 4AidanAidan s výměníkem. Takto vybavená krbová kamna vytopí v pohodě velký byt i větší domek. Vše ostatní jako u typu OBFN 4- nejvyšší třída. Stejná krbová kamna jako OBFN 4ovšem doplněná teplovodním výměníkem o objemu litrů pro připojení radiátorů. Stavíte, rekonstruujete nebo jen přemýšlíte o změně vytápění vašeho domu, chalupy či staršího bytu?


Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. Zakoupením krbových kamen s výměníkem. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Při jejich koupi se ptejte nejen na výkon, ale také na emisní třídu.


Hledáte řešení, díky kterému byste mohli rychle a pohodlně vytopit více místností? Pak se podívejte po krbových kamnech s výměníkem. Jaké jsou hlavní výhody krbových kamen s teplovodním výměníkem ? Specializujeme se na litinová kamna, litinové krbové vložky a litinová kamna s výměníkem. Litinová kamna Vám dopravíme ZDARMA po celé ČR. Jedná se o krbová kamna z litiny, šamotu a oceli, kdy se záruka let vztahuje pouze na vnější skelet.


Všechny ceny krbových kamen jsou uvedeny v koncových cenách, tedy včetně DPH , při objednávce včetně montáže do objektu určeného k bydlení bude účtována pouze snížená sazba na celou zakázku. V tom případě jsou pro vás krbové vložky s výměníkem jsou nejvhodnější variantou. Díky tepelnému výměníku se pak vytvořené teplo rozvádí do dalších pokojů nebo se používá pro ohřev teplé vody.

Kachlová kamna s výměníkem jsou krásná na pohled a funkční dvojnásob. Snížená povrchová teplota zajistí problém s přetápěním hlavní místnosti s kamny. Kamna s výměníkem Klover BELVEDEREnbsp;na dřevo nebo pelety. Terciární post spalování dřeva.


Prodám krásná kachlová krbová kamna s teplovodním výměníkem. Krb má prasklé sklo ale nebrání provozu ani to není nákladná položka na výměnu. Krb dává do vzduchu 11kw a do vody 4kw.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky