pondělí 24. října 2016

Ciko komíny eshop

Tento eshop doporučujeme především pro nákup komínového příslušenství a komponent (stříšky, prostupy, čištění komínů, vložkování, nástavce, atp.), pro nákup uceleného komína doporučujeme konzultovat vhodný typ a parametry komína s našimi. Plzeňský, Karlovarský, Ústecký kraj (mimo Šluknovsko), západní část Středočeského kraje a Hl. Určen pro všechny druhy paliv a všechny druhy spotřebičů s přirozeným odvodem spalin. ERNÁ Koleno otočné 0-90°, s čistícím otvorem, pro stavbu černého kouřovodu určeného k odvodu spalin z kotle, krbové vložky, krbových kamen a jiných podobných spotřebičů na tuhá paliva.


Manžeta je určená pro těsnění střešních prostupů a má odolnost vůči teplotám do 250°C povrchové teploty komínového pláště. Další samostatné ceníky pro specifické produkty: Ceník a poptávkový list oplechování komína.

Ceník ocelových a betonových komínových dvířek. Nerez komíny je možno kotvit ke zdi, k fasádě, případně k jiné konstrukci. Informace k jednotlivým nerezovým komínovým systémům naleznete na příslušných podstránkách.


Nerezové komíny mají jako základní prvek komínovou vložku zhotovenou z vysoce jakostního plechu tl. Také je zde zařazen sortiment pro připojování spotřebičů na komín, který obsahuje například silnostěnné i plastové kouřovody, komínové redukce a izolace sopouchu. Vnitřní sopouch, izolace a vnější keramický plášť. Na těchto stránkách jsme pro vás připravili přehlednou nabídku komínů od tohoto špičkového výrobce s dopravou po celé ČR. Poradíme vám s výběrem a uděláme individuální nabídku na míru.


Komíny Ciko nejsou jen keramické.

Vzhledem k aktuální situaci Vás při objednání zboží žádáme o volbu PLATBY PŘEDEM S DODÁNÍM NA ZADANOU ADRESU. Dodávky zboží na dobírku ani osobní odběr nejsou nyní možné. Hranatý parotěsný prostup pro nerezový komín pr.


Jste na správné adrese. Naše rodinná výrobní a montážní firma KOMÍNY CZ s. Keramické komíny , nerezové komíny , nerezové vložky, komíny pro kondenzační kotle. Upevňovací sada ukončení -červený KBELÍK-zálivka, záslepky, šrouby,matice,podložky Sada určená pro kotvení komínových stříšek a krycích desek s přívodem vzduchu. Trubka s hrdlem 1m, pr.


Slouží k odvodu spalin od kondenzačních a nízkoteplotních kotlů s nejvyšší teplotou spalin na hrdle spotřebiče 120°C. V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop , jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky. T2Nerezové koleno 90° s kontrolním otvorem pro výstavbu kouřovodu nebo vložkování komínů. Kromě komínů na tuhá paliva stavíme také komíny k plynovým spotřebičům, aktuálně nejčastěji k turbo-kotlům a kondenzačním kotlům. Napojení parozábrany na dvouprůd.


Součástí výrobku je parozábrana s dostatečným přesahem, kterou je možno napojit na parozábranu použitou v okolní konstrukci. CIKO (850x100x50mm) vč. Můžete k němu připojit krbová kamna, krbovou vložku, kotel na tuhá paliva, plyn i pelety. Je určen pro odvod spalin od spotřebičů s přirozeným tahem spalin, pro všechny typy paliv.


Použití na krby, kotle, kamna. Je vyroben z vysoce ušlechtilé austenitické nerezové oceli třídy 1.

MOŽNOSTI ZALOŽENÍ SYSTÉMU NA HRUBOU PODLAHU založeno betonovým soklem založeno párem tvarovek DVA ZPŮSOBY, JAK OSADIT KOMÍNOVOU PATU MINIMÁLNĚ DO ÚROVNĚ ČISTÉ. P Yed za átkem montá ~e je nutno zabezpe it vhodné klimatické podmínky. Na ucelené komínové sestavy poskytujeme slevu. Odběr zboží skladu,popřípadě zajistíme smluvní dopravu. Kalkulaci komínové sestavy zpracujeme na základě Vámi požadovaných parametrů.


V případě požadavku zajištění dopravy, uveďte místo. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. EU Evropská certifikace Naše komínové systémy jsou certifikovány dle systémových certifikátů evropských noreEN. Ciko Universal je všestranně použitelný komín. Hodí se pro kotle na tuhá paliva, plynná i kapalná, krby a krbové vložky.


V oblasti komínov a tepla pracujeme už rokov. Za tento čas sme získali prax, odbornosť a kvalitných dodávateľov predávaných produktov. Ponúkame široký sortiment nerezových komínov medzi nimi najkvalitnejšie trojvrstvové nerezové komíny na trhu.


Murované komíny s kvalitnou izostatickou vložkou ktorá nikdy nepraskne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky