čtvrtek 20. října 2016

Venkovní tepelný zářič elektrický

Tepelný plynový zářič s reflektorem o cm. Výška topidla až 2cm. Pro bezproblémový zážeh je zde piezo zapalování.


Technologie Smart-Tech s výkonem kW snižuje množství spotřebovaného plynu o. Tepelné infrazářiče patří mezi velice ekonomické varianty vytápění, protože neohřívají vzduch ale osoby a objekty.

Tepelné zářiče produkuje teplo, které má několik výhod oproti konvekčním způsobu vytápění. EUROFRED Patio Heater PH E, elektrický tepelný zářič - venkovní , nástěnný. Druh paliva je důležitý, zejména pokud vybíráte zahradní topidlo k častému vysedávání na terase nebo dlouhému pracování na mrazu, kdy se topení může stát poměrně nákladným.


Venkovní topidla podle typu. KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE. Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders.


Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Australského výrobce Heatstrip.


Designové stropní a samostojné tepelné zářiče s okamžitou účinností. FaKOPA MEGA - venkovní tepelný zářič Lara. Elektrický zářič vhodný na venkovní terasu Rhiannon. Povrchová úprava z leštěného hliníku.


Topení zahřívá hlavně osoby, objekty a ne vzduch. Příjemné zahřátí během pár vteřin. Velmi nízké provozní náklady ve srovnání s plynovými.


Z naší nabídky si lze vybrat z několika druhů jakou jsou stolní zahradní topidla, plynová kamna, plynové topidla Meva v různých variantách a provedení. Rádi vás přivítáme v naší výstavní expozici, představíme vám náš nábytek a doplňky, vysvětlíme čím je náš sortiment výjimečný a nakonec si vše vyzkoušíme. Kč Přidat do seznamu přání.


Dostupnost:Obvykle skladem. Použití venkovního topidla: domácnosti (balkóny, terasy), restaurace, sportovní kluby, hotely. Znáte atmosféru vánočního punče nebo silvestrovské půlnoční oslavy venku a přitom v teple?


Chcete trávit příjemně i podzimní večery na Vaší terase?

Výkonná topidla ohřejí vzduch na příjemných dvacet stupňů, ale vždy záleží na výkonu topidla i na velikosti vytápěného prostoru. Kdy použít infrazážiče nebo infrapanely. Rady a typy pro volbu infrapanelů nebo infrazářiče. Výborný pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí ve venkovním prostředí – na terase, v otevřeném altánku, pergole, nebo na předzahrádce.


Prodám elektrický tepelný zářič , tzv. Závěsné topidlo vhodné i pro selata. Při rychlém jednání sleva. Detail produktu Do obchodu. Ideální umístění pro chráněné a pootevřené venkovní prostory.


Kompletní montážní panel pro umístění na zeď a strop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky