pátek 28. října 2016

Kotle na pelety ferroli

SK Dovozca, distribútor a servisná spoločnosť kotlovej a klimatizačnej techniky FERROLI pre Slovensko. Ako výhradný zástupca značky Ferroli pre Slovensko, zabezpečujeme záručný a pozáručný servis, maloobcho veľkoobcho skladovanie a distribúciu kotlovej techniky, ohrievačov vody, tepelných čerpadiel a náhradných dielov. Litinové kotle na pelety Automatické kotle na pelety Interiérové krby s výměníkem Peletové hořáky Přestavby na pelety k SFL Zásobníky na pelety Nejprodávanější 1. Kvalitní převedení Vám zaručí bezproblémový chod kotle v domácnosti. Kondenzační kotle FERROLI Vám Garantují let záruku.


Spotřeba pelet - hořák na pelety Ferroli SUN P7.

Je to podobné jako s autem. Výrobce vozu udává spotřebu paliva ve městě, mimo město, průměrnou spotřebu,. Doporučujeme pelety z peletárny v Želatovicích. Nakoupíte pelety za super cenu přímo u výrobce. Mají na výběr levnější pelety s kůrou vhodné pro retortový hořák i vysoce kvalitní pelety bez kůry a jakýchkoliv přísad vhodné pro hořáky Ferroli.


Oprava hořáku na pelety Ferroli SUN P7. Jakékoliv havárie či poruchy na zařízení, které je aktivně využíváno, se každý obává. Když začíná zima a zjistíte, že máte nefunkční hořák, přestává všechna sranda.

Kotle a kamna na pelety. VYSOCE ÚČINNÝ, AUTOMATICKÝ KOTEL NA PELETY. V ceně kotle je zahrnuto těleso, hořák Ferroli SUN P7N, zásobník na 2kg pelet a podavací šnek. Určen pro vytápěnou plochu - 2m2.


Jmenovitý výkon tělesa kW. Unsubscribe from xRamok? Hořák na pelety Ferroli SUN PxRamok. Vždy je ale uklidňujeme, že ovládání automatického kotle na pelety je velmi jednoduché, lze ho ovládat přes mobilní telefon, internetové rozhraní či na dotykovém displeji.


Kotel poté sám dávkuje palivo a automaticky řídí výkon v závislosti na teplotě v interiéru. Na stránke nájdete cenník v českých korunách. Tu na Slovensku je však množstvo predajcov, ktorý vykurovaciu techniku od firmy Ferroli ponúkajú. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Spoločnosť ponúka okrem toho aj výkonnejšie kotly na pelety pre komerčné, či priemyselné prevádzky. Kvalitné obľúbené kotly na pelety ponúkajú aj spoločnosti Opop, Ferroli alebo Viadrus.


Na slovenskom trhu sú rozšírené aj Attack, Buderus a Atmos.

Cenník vybraných modelov nájdete v tabuľke nižšie. Objem ohřívané vody v kotli jen 35. Díky zásobníku paliva, elektronické regulaci a hořáku, může kotel pracovat v automatickém režimu i několik dní.


Ich obsluha je tak komforntnejšia ako napríklad pri starších kotloch na drevo, ktorým treba chodiť pravidelne podkladať. No stále to nieje úplne “bezobslužný” variant ako pri kotloch na elektrinu alebo plynových kotloch. Cena zahrňuje komplet tj. SUN P dopravný šnek, zásobník na pelety.


Kotol na pelety ATMOS D20PX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky