středa 19. října 2016

Podavač předmětů teleskopický

Podavač předmětů teleskopický

Podavač předmětů z duralu, různé délky - cm. Skladem (ks) od 3Kč Detail. Přísavka k podavači předmětů náhradní, různé bar. Teleskopický podavač předmětů.


DMA Praha - zdravotnické pomůcky. Pokud jste si v minulosti registrovali účet, přihlašujte se nově pomocí e-mailové adresy a vašeho původního hesla. Srovnání cen ŠVÉDSKÝ PODAVAČ PŘEDMĚTŮ TELESKOPICKÝ 714.


Nejlevnější e-shop POTŘEBY PRO SENIORY. Zboží za akční ceny, slevy. DMA Švédský podavač předmětů teleskopický , dosah - 1cm. Zde se nacházíte: Heureka.


Podavač předmětů teleskopický

Určen pro lidi, kteří mají problémy ohýbáním se, může být také použit jako delší lžíce do bot - pomáhá při nazouvání i sundávání obuvi. DMA 7PODAVAČ PŘEDMĚTŮ TELESKOPICKÝ. Tato prodloužená ruka je šikovnou pomůckou k podání potřebných předmětů.


DMA REVOREACH XCEL PODAVAČ PŘEDMĚTŮ OTOČNÝ CM. Je šikovnou pomůckou k podání potřebných předmětů. Své využití nacházejí zejména tam, kde pacinet vzhledem ke svému zdravotnímu stavu není schopen uchopit předměty, které nejsou v dosahu jeho rukou. Konstrukce podavače je vyrobena z hliníku, na jedné straně doplněna ergonomickou plastovou rukojetí a na druhé plastovým úchopem s. Multifunkční podavač se stane vaším nepostradatelným pomocníkem.


Podavač předmětů teleskopický

Ocení senioři, lidé s problémy se zády nebo nadváhou. Ideální pro podávání předmětů v domácnosti jako jsou noviny, ovladače, klíče, brýle, mince, telefon apod. Zároveň využijete také venku nebo na zahradě, jednoduše utrhnete třeba i ovoce ze stromu.


Podavače se lžící na boty, magnetem, otočnými čelistmi. O NÁS OBCHODNÍ PODMÍNKY Kontakt. Obzvlášť jste-li menšího vzrůstu, určitě už jste se někdy setkali s potíží, že jste v obchodě nedosáhli na zboží v horním regále n. Oblasti použití: pomůcka, kterou ocení všechny osoby, které mají problém s ohýbáním se - například kvůli problému se zády, nebo kvůli nadváze.


Zdvihne železné předměty do kg. Součástí je kapsní připínač. Má příchytku k upevnění na chodítka. Pomocí magnetu na špici lze zvedat malé. Euro Čeština (Czech) My Account.


Vytahovák předmětů se hodí při práci v dílně nebo servisu často. V našem sortimentu proto najdete magnetické, teleskopické a ohebné vytahováky, nabídku doplňují dílenské pinzety, háčky, hroty a škrabky. Ať se jedná o vytažení špatně přístupného dílu či šroubku nebo vytažení součástky, která někam omylem. Nepostradatelná pomůcka pro osoby, které se již nemohou ohnout nebo spustit k zemi pro spadlé předměty. Užitečný doplněk v domácnosti i na cestách.


Podavač předmětů teleskopický

Tento podavač předmětů je šikovnou pomůckou k podání potřebných předmětů. Inzerát byl odebran z oblíbených. Je lehký, protože je vyroben z hliníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky