úterý 25. října 2016

Anglicky sporak

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Preklad „ sporak “ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Jak se řekne sporak anglicky ? Anglický překlad sporak zdarma poskytuje Česko anglický slovnik online.


Anglicky sporak

Vážení zákazníci, z kapacitních důvodů již nepřijímáme nové objednávky kuchyňských projektů ani cenových kalkulací na kuchyně. Bezplatná služba od Googlu okamžite preloží slová, frázy a webové stránky medzi angličtinou a viac ako stovkou ďalších jazykov. Pokud vyznáváte tradice ve vaření i designu, řadu Classic si zkrátka musíte zamilovat na první pohled. Elegantní a účelné průhledy zajistí dokonalou kontrolu nad připravovanými pokrmy, celková prostornost sporáku změní vaření v naprosto profesionální a radostný zážitek. Preložiť slovo „sporák“ zo slovenčiny do angličtiny.


Obsah slovníka je chránený autorským zákonom. Prepis, šírenie či ďaľšie sprístupnenie obsahu alebo jeho časti verejnosti, a to akýmkoľvek spôsobom, je bez predchádzajúceho súhlasu uvedených autorov zakázané. Lekce angličtiny obsahující výraz vařič, sporák = cooker a mnoho dalších, které se teď můžete naučit. Příklady použití sporák ve větách.


Anglicky sporak

Angličtina – Kitchen equipment (Vybavenie kuchyne po anglicky ) Vybavenie kuchyne po anglicky. Mixér, hrniec, panvica či príbor. Tu nájdeš, ako sa to povie. Zvuk je k dispozici u všech anglických slovíček na této stránce — abyste jej uslyšeli, jednoduše klikněte na vybrané slovo.


Samotné slovo cupboard může být kuchyňská skříňka, kredenc apod. ALL LEVELS Vydáno dne 22. Podstatná jména spojená s domem a místnostmi v něm. Slovíčka spojená s domy a. Je to typicke jedlo na nedelny vecer, najma v zime.


Anglicky sporak

Rieka rakusko protizákonnosť Ten dre dos Ústi nad orlici Dom m izabely hudobny nastroj druh vyvojky Koniec nemecky indická vodná víla Basňicky zapor tiez tak isto po latinsky ktorú objavil L. USA Svetlo zlty kov koprivka okrúhly. Vážení zákazníci, napriek ťažkým časom v súvislosti s pandémiou koronavírusu (COVID-19) nás môžete navštíviť na predajni v pracovných dňoch od 9. V stup a pobyt v predajni je povolený len osobám s prekrytými hornými dýchacími cestami napríklad rúško, šál, šatka. Do predajne vstupovať maximálne po 4-osobách. Auto - Anglicky obytny bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Czech-English texts Support tool to learn Czech or English – Pomocník pro studium češtiny či angličtiny. Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI.


Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru. Pro vaši domácnost vám poradíme s výběrem vestavěných spotřebičů všech kategorií.


Na výběr stovky produktů, které můžete mít doma už zítra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky