pátek 7. října 2016

Čištění studní plzeň

Plzeň , Klatovy, Domažlice. Je krásné natočit z kohoutku průzračnou čistou vodu ze své vlastní studny. Specializujeme se na čištění studní , opravy zborcených kamenných i skružených studní , čištění vrtů, opravy zhlaví, instalujeme čerpadla do vrtů a studní , napojujeme vodní zdroje na obytná zařízení, opravujeme ruční čerpadla.


Vítejte na stránkách firmy Studny - Brejcha. Náš pracovní postup čištění studny je tento: - vyčerpání studny. Poskytujeme opravy či montáže zhlaví i rozbory vody.

Provádíme čištění a desinfekce studní včetně osazení čerpací technikou, čištění vrtů. Přizpůsobíme se vašim časovým možnostem, řešíme havárie, vše je o domluvě. Cenu stanovujeme předem a respektujeme ji. Provádíme vrtání studní od 1mm až do 2mm (průměr vrtu bez pažení).


Poté vrt vystrojujeme atestovanými pažnicemi. Zajistíme hydrogeologický posudek, určíme místo vrtu. Provádíme: kontroly vrtů kamerou (do metrů), čištění vrtů a jejich desinfekci, na vrtu provedeme dokončovací práce.


Provádíme pravidelné čištění a dezinfekci studní a vrtů po celé České republice.

Systémy úpravy pitné vody. Postaráme se o vyčištění a regeneraci Vaší studny. Dále provádíme výměnu sacích košů výměnu sacích potrubí výměnu ručních pump opra. KONTAKT Těšíme se na vaši objednávku. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba fajnvoda, VRTANÉ STUDNY KOPAČ, Jan Leiš,.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Každou hodinou je do Vaší studny naplavováno množství přírodních nečistot, jako jsou např. Provádíme čistění studní , desinfekci studny a realizujeme také kopání, vrtání a stavbu studny.


Do nedávna jsme nabízeli čištění studní dvěma způsoby. První způsob vzhledem k použitým. Nečekaný „poklad“ Naše práce umí být i pěkně dobrodružná.


Nikdy nevíte, co se může ukrývat na dně vaší studny. To, co začalo jako běžná zakázka, skončilo voláním pyrotechnické služby a titulkem na stránkách Českého rozhlasu. Naší snahou je maximální dodržování všech technologických postupů, tak aby kvalita vody po vyčištění byla co nejvyšší!


Vrtané studny mají své nesporné výhody, které ocení každý, kdo chce mít svůj vlastní zdroj pitné vody - nabízíme vrtání a čištění studní , přehledný ceník služeb vrtání studní. Je třeba věnovat potřebnou pozornost ochraně vaší studny. Cena našich služeb se odvíjí od nebezpečnosti dané práce a tedy také odborné náročnosti.

Jelikož voda patří do nejdůležitější kapitoly lidského zdraví, je třeba mít na paměti jak a kdy byla naposledy vyčištěna. Vrtané studny čistíme nejúčinnějším způsobem, a to takzvaným injektorem, což je dvouhadicový systém, kde se tlakovou hadicí vhání kompresorem vzduch do injektoru na dně vrtu, který naředí studniční kal a spolu s vodou ho vynáší na povrch. Bezproblémový provoz kopaných studní vyžaduje pravidelnou údržbu doplněnou o kontroly kvality vodního zdroje. V případě, že se výrazně zhorší vlastnosti čerpané vody anebo dojde k poklesu vydatnosti studny, je potřeba přistoupit k čištění a dezinfekci studní. Do studní pronikají s vodou, která do nich přítéká.


Vytváří sedimenty, které se usazují jako jemný kal. Odborníci za Státního zdravotního ústavu ČR doporučují interval čištění jednou za až let. Chcete-li vypracovat nabídku, vyplňte a odešlete poptávkový formulář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky