středa 19. října 2016

Nokia prošlý certifikát

Rád bych se zde zeptal proč nemohu instalovat aplikace či aktualizovat Ovi obchod - ukáže se mi stále stejná tabulka ve která se píše: certifikát dosud není plantý, je prošlý nebo nastavení telefonu není v pořádku. Dobrý den, při instalaci aplikací do telefonu hlásí mobil Nokia 5prošlý certifikát. Kde bych je mohla obnovit?


Mobil pak při instalaci napíše, že je certifikát prošlý , ale pokud se vám podaří aplikaci nainstalovat, už se na certifikáty neptá. Většinou se objeví chyba „Operaci nelze vykonat“ a stránka se nenačte. Toto je způsobeno změnou tzv.

SHA-na novější a bezpečnější SHA-2. Máte dvě možnosti jak ji podepsat. Buď na symbian signe musí být ve verzi OSO, nebo svým vlastním certifikátem získaným z čínských stránek OPDA. První možnost je dost omezující a proto ji úplně vynechám.


Jak získat svůj vlastní certifikát zjistíte na mnohých fórech zabývajících se symbianem všeobecně. Nokia 8PureView hlásí prošlý certifikát , co dělat? Kdy to hlásí, jaké je přesné znění toho hlášení, atd.


Je potřeba ten problém detailněji popsat.

Radila bych vepsat model telefonu. Do pole IMEI zadej registrační číslo telefonu. Ahoj, používám telefon Nokia E6 software Tomtom TomTom. Tedy myšleno ty se Symbianem.


Na přesun Nokia - Nokia fungoval nádherně PC Suite, na přesun Nokia -Ostatní už žádný takový univerzální nástroj nemáme. Certifikat dosud neni platny,je prosly nebo. Ale i přes to je přesun kontaktů celkem.


Dozvíte se z nich všechny důležité informace. O mobilech víme vše - MobilMania. Osobní certifikát v souboru již nevydáváme a není možné ani jeho prodloužení. Sjednejte si KB Klíč nebo Bezpečnostní heslo. Zachováváme osobní certifikát na čipové kartě a firemní certifikát v souboru pro stahování účetních dat.


Pokud je certifikát označen jako Prošlý nebo Ještě neplatný, přestože by platný být měl, zkontrolujte, zda je v přístroji nastaveno správné datum a čas. Před změnou nastavení jakéhokoli certifikátu se musíte ujistit, že můžete důvěřovat vlastníkovi certifikátu a že. Nokia n73-problém s instalací Ahoj, mám problém s instalací skoro všech až na vyjímky symbian aplikací a her. Napíše mi to prošlý certifikát nebo že instalace není podporována.


Zabezpečení spojení Je-li v průběhu spojení zobrazen indikátor zabezpečení , je přenos dat mezi přístrojem a internetovou branou nebo serverem šifrován.

Ikona zabezpečení nesvědčí o tom, že datový přenos mezi branou a serverem s obsahem (kde jsou uložena data) je bezpečný. Ikona - Nokia 2(0)- Nokia nefukcni (1)-Problém s Nokií. Já jsem si tedy rozhodně vybral. Jediný problém na který jsem narazil, byl, že mi telefon psal prošlý certifikát.


Narazil jsem na radu ať zkusím posunout datu. U jesdnoho mi to psalo pro změnu že certifikát ještě není paltný, nebo tak něco. Dobrý den, potřeboval bych do mobilu aplikaci (pokud možno zdarma) ,která otevře a pujde v ní dobře přečíst PDF. Kvalifikovaný osobní certifikát je certifikační autoritou vydáván na omezenou dobu (zpravidla na rok), po roce je tedy nutné provést obnovení certifikátu. Není již potřebné navštěvovat kontaktní místo Czech POINT.


S žádostmi o spolupráci při reinstalaci se postupuje dle bodu 6. Jestli je prošlý a neobnovovala jsi ho, musíš si ho dojít obnovit do banky osobně. Pokud jsi ho obnovovala, to si snad musíš pamatovat, tak je možné, že se snažíš přihlašovat tím starým, prošlým, tzn. PC někde ten nový s aktuální platností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky