pondělí 10. října 2016

Olej na dřevo interiér

Výsledkem posledního vývoje v oblasti olej -voskových povrchových úprav. Na spevnenie podkladu a vyplnenie pórov sa nanášajú dva nátery podlahovým tvrdým olejom. Přírodní oleje na dřevo pro profesionály i kutily. Rovnomerný, matno-hodvábny lesk a dodatočné zvýšenie odolnosti proti namáhaniu sa potom docieli tvrdým voskom na podlahu.


K povrchovej tvrdosti vosku prispieva obsiahnutý karnaubský vosk.

Karnaubský vosk sa získava z listov jedného druhu. Interiér , Barvy na dřevo. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu.


Balakryl nabízí interiérový olej na dřevo na bázi přírodního včelího vosku. Je určený k ochranným a dekorativním nátěrům dřevěných podlah, nábytku, schodů apod. Olej je protiskluzový, má atest pro hračky i styk s potravinami.


Rádi vám poradíme se vším na téma: Barvy a tapety. Objednejte si olej nebo vosk na dřevo on-line a získejte následující výhody: - Oleje a vosky na dřevo vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.

OSMO - přírodní nátěry na dřevo. Jsou vyrobeny na bázi přírodních olejů a vosků. Nabídka barevných odstínů nátěrů na dřevo je tak široká, že Vašim nápadům a kreativitě nejsou stanoveny žádné hranice. Ať již venku nebo uvnitř můžete pracovat s rozmanitostí sobě vlastní. Osmo nátěry na dřevo – sami cítíte ten rozdíl.


Kvalitní nátěry dřeva na bázi olejů a vosků přírodního složení. Ekologicky šetrné vosky a oleje na dřevo vyrobené v Německu. Exteriér, Barvy na dřevo. Uchovají ho zdravé a elastické a nenechají ho vyschnout.


Bobtnání a smršťování dřeva je omezeno. Bondex Tvrdý Voskový olej. PNZ Venkovní olej na dřevo zabraňuje bobtnání, vysychání a praskání dřeva. Tungový olej - velmi dobrá ochrana proti vodě a oděru na interiér i exteriér.


Dřevo vytvrdí a je vhodný i na venkovní nátěry. Vynikající na zátěžové plochy - kuchyňské linky, podlahy. S přidáním pigmentů získávají oleje na dřevo nejen příjemné.


Dnešní video ukáže čím ošetřit dřevo.

Ve videu ukazuji výrobky, které mám odzkoušené a rád je pravidelně používám. Oleje a vosky na dřevo v interiéru. Používám směs olejů: Tungový.


Parketový olej je směs vzácných přírodních olejů, které velmi účinně obnoví a ochrání dřevo při zachování jeho původního vzhledu. Je vodě odolný, odolný proti skvrnám a je ideální pro přípravu všech druhů neléčených dřevěných podlah. Vhodné také pro natírání dveří, oken, podlahových lišt a jiných dřevěných objektů. Saicos jsou barvy na dřevo a jsou vyrobené z rostlinných olejů a vosků. Tyto nátěry představují nejvyšší kvalitu, snadno se nanáší, jsou úsporné, dobré pro dřevo a šetrné k životnímu prostředí.


Světlicový olej - dřevo téměř nezabarví. Vhodný na nábytek, obložení, dekorativní předměty atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky