úterý 4. října 2016

Čutora s pítkem

Polní láhev, neboli čutora , je klasická armádní osobní nádoba na vodu. Takové s sebou nosili vojáci před vynálezem CamelBacku a jemu podobných. Britská čutora s pitítkem a obalem v potisku MTP. Víčko uzávěr na polní láhev (čutoru) s ventilem k plynové masce oliv US originál.


RU čutora s pítkem , stejné razítko. Polní lahev CO, originál, nepoužitá, komplet s plecháčkem. PLATBA DO DNŮ OD KONCE AUKCE NA OSOBNÍ ÚČET. NA VEŠKERÉ DOTAZY A DALŠÍ FOTKY MĚ KONTAKTUJTE.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tyto láhve jsou vyrobeny podle lahví U. Pura Nerezová láhev s pítkem 3ml. Bezpečná láhev vyrobená 1 bez plastových částí.


S Pura lahvemi si můžete být jisti, že se do nápoje uvnitř neuvolňují žádné škodlivé látky a toxiny, ani příchutě a pachy jako je tomu u plastových lahví nebo lahví s plastovými víčky. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt cutora s pitkem. Vojenská plastová čutora o objemu půl litru s hliníkovým plecháčkem s oušky.


Lahve army NDR jehličí, Originál. Maskáčová vojenská čutora v kamufláži MULTICAMO s MOLLE uchycením. Láhev na vodu s pítkem Gerber BEAR GRYLLS. Plastová čutora o objemu půl litru s hliníkovým plecháčkem s oušky.


Láhve nádoby čutory flaška. Maskovací obal je z látky v jehličkovém maskáčovém vzoru. Pomocí řemínku je připevněný malý hrníček, pítko s oušky na držení.


Láhev polní naší civilní obrany, byla určena pro civilní část CO. Obal na zateplení je z filcu, opásaný řemínkem z pravé kůže s karabinkou na připoutání k opasku. Army čutora Fill2Pure je předurčena do těch nejnáročnějších podmínek zemí třetího světa a to doslova.


Uzávěr lahve je osazen sportovním pítkem. Feldflaška na nápoje s pouzdrem na udržení nápoje horkého. Pěkné repro hliníkové polní lahve US s pítkem Pevný šroubovací uzávěr, nylonový obal s kapsičkou.


Některé modely jsou opatřeny řemínky pro přímé zavěšení, můžete si vybrat i polní lahev s kabátkem, tedy potahem, který je vyrobený z nylonu a jiných odolných a při tom lehkých materiálů. Láhev má šroubovací uzávěr připevněný k tělu, takže nedojde ke ztrátě zátky. Samostatné pítko jako nádoba s drátěnými úchyty využijete i pro konzumaci např. Je odolná a dokáže pojmout ve většině případů až litr tekutin.


Čutora s pítkem

Stejně jako vše ostatní si musela i čutora projít jistým vývojem, aby dosáhla dnešních podob. Od historie až po současnost. Dříve nebyly čutory zrovna vzhledné.


Můžeme je znát i pod pojmem – polní láhev. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Originální americká hliníková čutora s hrnkem v originálním obalu. Vážení zákazníci, v pondělí 27.


Termoska s uzamykatelným pítkem West Loop Contigo - matná černá Praktický termohrnek s objemem necelých litru v elegantním matně černém a hlavně funkčním provedením bude váš nerozlučný společník, ať už se s ním vydáte kamkoliv. JÍDELNÍ POTŘEBY, POLNÍ LAHVE - ČUTORY, Army-vyprodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky