středa 26. října 2016

Dívčí kolo 24

Máme lehká dívčí kola vel i dětská chlapecká kola , která si Vaše děti zamilují. Ke každému kolu navíc DÁREK! Popis: Kolo je jako nové. Máme k němu i doklady, v těchto dnech končí záruka.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dívčí kolo 24. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Většina kol má pevný rám s odpruženou vidlicí. Ocelové rámy jsou stabilnější, nicméně hliníkové jsou odlehčené a pro děti tlačící kolo do kopce ideální. Jsou perfektním dárkem.


Olpran dívčí kolo Falcon Sus - červená. Kolo se vyrábí ve dvou variantách pro chlapce a dívky, má rychlostí a je určeno na zpevněné cesty a mírný. Juniorské dívčí kolo Kross LEA JR 2. Stylové juniorské dívčí kolo s odlehčeným hliníkovým rámem, kvalitními … Počet převodů.


Vše plně funkční a málo jeté.

Nutný je osobní odběr v Přerově, při rychlém jednání mohu slevit. Dívčí crossové kolo Author vel. Kolo Scott CONTESSA doporučujeme všem nadšeným malým cyklistkám. Má totiž nízko umístěnou horní rámovou trubku pro pohodlné nasedání. V základní výbavě najdete odpruženou vidlici Suntour a klasické V brzdy.


Přepracovaný hi-ten rám a vidlice zajišťují stabilitu za jízdy, zatímco kvalitní čelisťové brzdy poskytují bezpečnost na jakémkoli. Lze na něm hned odjet, ale letos nebyla provedena předsezoní údržba. Atraktivní barevná kombinace vhodná pro dívky. Oblíbené otočné řazení SHIMANO Tourney.


Prodám dívčí jízdní kolo značky DEMA ISEO 24. Větší mladé dámy lépe uspokojí palcová dívčí kola, případně palcová dívčí kola, která se svými vlastnostmi dokáží rovnat kolům pro dospělé. Spokojenost s dívčím horským kolem lze však měřit až po několika desítkách najetých kilometrů, proto doporučujeme vybírat dívčí kolo od jedné ze známých a kvalitních značek.


Kupované nové, ježděné roky minimálně. Velmi krásné trendovní barvy. Odpružená přední vidlice. Sedlo poškozené, ale funkční, plast na pravé šlapce zvnějšku prasklý a šlapka rovněž funkční (obojí viz foto).


Poděbrady a okolí, příp.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Je to poslední juniorská velikost ráfku. Doporučujeme pro děti s výškou postavy od 135cm do 145cm.


Při objednání kola Scott si pozorně pročtěte záložku ZPŮSOB DODÁNÍ A SERVIS - kola Scott jsou zasílány pouze na prodejny. Jednoduché a plynulé přehazování převodů pomocí Gripshift řazení. Sníženým rám pro snazší nasedání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky