pátek 14. října 2016

Ocelové rošty na míru

Rošty - Ocelové pororošty a schodišťové stupněze železa, žárově zinkované v různých rozměrech k okamžitému dodání v České republice! Meziprodej je vyhrazen, děkujeme za pochopení. Pročtěte si Základní pojmy v katalogu, str. Kromě regálových a podlahových roštů nabízíme také lisované schodišťové stupně, výrobky na míru dle individuální specifikace použití a samozřejmě i veškerý.


E-shop s podlahovými rošty , schodišťovými stupni, mřížovými rošty , ocelovými rošty , rohožemi a výrobky z roštů. Najděte pohodlí i při placení.

Formu platby si vybíráte podle potřeby hotově, převodem nebo na splátky. Vyrábíme také produkty na míru. Hlavní stránka Tabule tahokovu 65x15xmm. Lisované podlahové rošty. Odporově svařované podlahové rošty SP.


PODLAHOVÉ ROŠTY ROŠTY LISOVANÉ. Vnější ukončení tvoří obvodový lem. Pro svůj estetický vzhled se hodí pro použití nejen v průmyslových, ale i ve veřejných a soukromých objektech.


V komunikačních traktech se lisované rošty využívají také v podobě schodišťových stupňů.

Mají také využití jako regály, kryty otvorů, prvky oplocení, dělící a ochranné příčky. Na E-shopu si vyberete rošty v provedení ocelové lisované žárově zinkované. SVAŘOVANÉ SCHODY A ROŠTY. Nakupujte ocelové podlahové rošty na internetu a ušetřete. Výhodné ceny podlahových roštů, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu.


Tato stránka využívá soubory cookies. Praktické řešení přináští rošty s možností přístupu do úložného prostoru nebo rošty , které vydrží zátěž až do 180kg. ATYPICKÉ POSTELOVÉ ROŠTY. Pokud jsou Vaše požadavky na délku a šířku postelového roštu odlišné od rozměrů uvedených v naší nabídce, umíme dodat rošt přímo na míru.


Nabízíme litinové rošty jak klasických obdélníkových a kulatých tvarů, tak také rošty specifické, určené přímo do konkrétních sporáků, kamen, krbových vložek nebo kotlů od různých výrobců. Především jsou to rošty do výrobků firmy THORMA Fiľakovo, kde obsáhneme v podstatě celý sortiment. Matrace a Rošty ze silnějšího ocelového drátu (380ks taštiček) a vrstev ze špičkových pěn vytvarovaných do sedmi anatomických zón.


Tyto vrstvy jsou vyrobeny z pěn s rozílnou tuhostí. Nabízíme vám profesionálně provedené lisované i svařované ocelové rošty. Dále pak skleněné dveře do interiéru na míru a další doplňkový sortiment pro bydlení.


Mimo klasických podlahových roštů nabízíme i rošty na míru , různé tvary, schodišťové stupně a žebříkové příčky. Postele na míru ( rošty , matrace) Praha - A-Typ. Kvalitní postel na zakázku musí plnit mnoho funkcí.


My pro vás vyrobíme postel na míru , která může být například s úložným prostorem dle vašeho přání.

Rošt nebo kámen můžete v krbu uložit na držáky, které se přišroubují na stěny krbu (žebřík), nebo na dno krbu postavit rošt nebo kámen na nožičkách. Rošt Vám vyrobíme na míru (cena za dm- Kč včetně DPH). Pokud máte zájem o jiný rozměr roštu, tak se podívejte do naší další sekce. V případě zájmu vám vyrobíme také rošt na míru. Naše matrace můžete vyzkoušet na některé z našich prodejen matrací v Praze a nebo Plzni a nakoupit za stejné ceny jako na internetu.


Umíme matrace na míru Nabízíme zhotovení matrací na míru v jakémkoliv rozměru, stačí si jen vybrat konkrétní matraci z naší nabídky a vyplnit nezávazný poptávkový formulář zde. Můžeme nabídnout vše od zaměření nosné konstrukce a tvorbu výkresové dokumentace, přes konsolidaci zásilek dle harmonogramu stavby a dopravu na místo montáže, až po vlastní montáž. Najdete zde podlahové rošty svařované, lisované i profilové.


Podlahové rošty SP se využívají v různých odvětvích průmyslu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky