úterý 4. října 2016

Ohniště na zahradu

Ohniště na zahradu

Přemýšlíte, jaké zahradní ohniště vybrat a které bude nejvhodnější? Zkuste naši nabídku ohnišť na zahradu a načerpejte inspiraci, co letos frčí. Nezapomeňte, že vaše zahrada se stane oblíbeným místem, kde se budete po celý rok setkávat se svými kamarády a známými. Grilovat a péct nemusíte samozřejmě jen na zahradě, můžete k tomu využít i větší balkon. Ti méně zruční si mohou gril nebo zahradní krb koupit, ale pokud ve vás dřímá alespoň malá kutilská dušička, určitě ho zvládnete i svépomocí.


Ohniště na zahradu

Toto řešení krásně zdobí zahradu a činí ji stylovější. Modely se také liší barevně. Ačkoli nejběžnější jsou ty, které jsou v odstínech černé a grafitové, v obchodech najdete také červené, cihlové a šedé.


Nezapomeňte chránit ohniště na zahradě před deštěm a sněhem vhodnou plachtou. Ocelové ohniště na každou terasu a zahradu. Toužíte po tom, mít živý oheň v zahradě či na terase? Ohniště Dancook můžete využít jako praktickou venkovní kuchyni třeba pro opékání voňavých špekáčků či šťavnatých klobásek.


Ohniště na zahradu

Vybírejte z naší nabídky ohnišť a topenišť. Ohniště Klasik Corten není opatřeno žádnou povrchovou úpravou a je zcela bezúdržbové, proto si našlo velkou oblibu mezi našimi zákazníky. Je vyrobeno z povětrnostně odolné oceli Cor-ten, která po vystavení vlhkému prostředí získává ochranou vrstvu ve formě „rezaté“ patiny, ta brání další oxidaci a korozi. V dnešní době se opět dostává do velké obliby posezení u otevřeného ohně.


Oheň vytváří příjemnou atmosféru, je zdrojem pohodového tepla, může sloužit k přípravě. Na zahradě však nejčastěji používáme cihly nebo kámen. Pokud už jste vybrali vhodný materiál, pojďte se podívat, jak na samotnou stavbu. Zděné ohniště můžeme zapustit do země, vytvořit betonové dno, na kterém ohniště po obvodu následně vyzdíme, nebo jej naopak vyvýšit o něco více nad terén.


Ohniště nevyžaduje zvláštní údržbu a je dokonale odolné proti prohoření. Takové mobilní ohniště je navíc velmi bezpečné a nemusíte se díky němu bát, že vám po skončení opékání na zahradě zůstane ohořelý kus trávníku. Jak připravit zahradu na grilování. S jarem přichází i období oblíbeného grilování v našich zahradách.


Zahradní krby grily ohniště. Jak ale zahradu připravit na takový nápor v podobě. Dříve kladený důraz na hospodářskou funkci zahrady je potlačován snahou o estetický dojem a relaxační funkci zahrady. Těm, kteří milují posezení u otevřeného ohně a chtějí si posezení dopřát třeba na terase, nabízíme proto přenosné ohniště různých variant. Odpadají tak nevzhledné díry obložené kameny.


Vzhled košů na oheň se pohybuje mezi stylem shabby chic a rustikální jednoduchostí. Mísy na oheň a zahradní ohniště nebo koše na oheň přinášejí během chladných večerů teplo a světlo. Mnohé modely se díky nástavci v podobě roštu promění v gril, na němž lze opékat třeba marshmallow nebo chléb. Už žádná ohyzdná díra, obložená kameny na Vašem trávníku. Některá zahradní ohniště umožňují i grilování, tudíž spojují funkci relaxační a společenskou s gastronomickým zážitkem.


Tato ohniště ochrání Vaši zahradu a zpříjemní chvíle strávené u ohně. Grily na zahradu , grilovací příslušenství, venkovní přenosné ohniště. Prodej zahradních grilů a zahradních krbů , venkovní přenosná ohniště , topeni a ohřívače na zahradu a terasu, potřeby pro vaření venku na ohni. Na InHaus jsou všechna ohniště prodávaná v ČR.


Ohniště na zahradu

Sledujeme akce a slevy. Venkovní ohniště dovoluje posezení u otevřeného ohně na zahradě, aniž se poškodí trávník. V současné době jsou oblíbená přenosná ohniště většinou kovová.


Hodí se především na menší víceúčelové zahrady. Ohniště jednoduše odnesete a druhý den máte trávník volný na zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky