středa 19. října 2016

Biokrb na stěnu

Nástenné biokrby lze zavěsit na stěnu nebo s použitím izolace i zabudovat. Cena biokrbů se pohybuje opravdu různě. Postup zapálenia, regulácie a zhášania biokrbu Easy M. K dispozici jsou nejrůznější podoby zděných krbů, od minimalistických děl až po ty skutečně umělecké.


Zařízení potěší nejen po estetické stránce, ale díky opravdovému plamenu do svého okolí vydává i teplo.

Je předurčen k zavěšení na stěnu , případně k zabudování do prostoru ve stěně. Má spíš menší rozměry, díky. Okrem katalógovej ponuky, ponúkame aj výrobu biokrbov a horákov na mieru na základe nami vypracovaných podkladov alebo vašich vlastných nákresov. Komplexnosť našich služieb ocení. Díky široké produktové řadě můžete zvolit typ krbu, jeho velikost a barvu přesně tak, aby ideálně zapadl do Vašeho interiéru.


Vyznačují se moderním designem a snadnou obsluhou.

Lihový krb postavíte kdekoliv, doprostřed pokoje či jej pověsíte na stěnu. Biokrby závěsné na stěnu. Lihový krb, který nepotřebuje komín, má neuvěřitelné možnosti využití.


Může být u stěny jako klasický krb, nebo kdekoliv v místnosti. Dá se přenášet, takže si můžete vytvořit kouzelnou. Můžete jej pověsit na stěnu či umístit na stůl.


Prežite nádherné okamihy s priateľmi pri víne, doprajte si skutočný romantický večer s partnerom, vlastnú. Nepotřebujete komín, a přesto se můžete těšit z ohně v krbu. Nabízíme levné a kvalitní biokrby na biolíh. Krby od nás jsou vyrobeny výhradně evropskými producenty. Závěsný bio krb na bioethanol na zeď v moderním designu, kvalitní provedení, šířka cm.


Unsubscribe from Esy Crux? This feature is not available right now. Please try again later. PROČ SI POŘÍDIT BIOKRB ?

Bio krby ideální pro všechny prostory s výkonem 8kw. Barevné provedení - černý mat, černý lesk, červený lesk, bílá l. Provedení bio krbů z řady BIG 900x400. Jediný rozdiel je v tom, že pri biokrbe Eco nie je vyrovnávací. Predstavte si čaro príjemných večerov pri živom ohníčku. Závěsný biokrb Kratki DELTA černý je velmi oblíbený biokrb pro zavěšení na stěnu.


Takisto je vhodný biokrb aj do paneláku. Neváhajte nad kúpou biokrbu, navodí teplo domova a úžasnú atmosféru. Voľne stojace biokrby, závesné biokrby na stenu alebo malé biokrby na stôl, kovové, z keramiky alebo zo skla vyberajte na FAVI.


Součástí tohoto modelu je samozřejmě. Velikost vnitřního rámu biokrbu je 4mm x 2mm. Výhodou je už vyššie spomenutý fakt, že biokrby nešíria zápach, dym a popol a tým pádom zaisťujú aj väčšiu bezpečnosť, keďže z krbu nelietajú iskry. Nepotrebuje komín, palivo do nich je ekologické a bez sadzí.


Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva. Pouze příjemný, otevřený oheň. Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň?


Pořiďte si biokrb , který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně. Jestliže se rozhodnete zavěsit biokrb na stěnu , umístěte jej alespoň šedesát centimetrů nad podlahu a zároveň minimálně sto osmdesát centimetrů od stropu. Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný. Tyto rozměry určují oblast hoření.


Nikdy z biokrbu neodlévejte biolíh, pokud bude zapálený. Obložení vnitřní zdi kamennými obklady do interiéru. Budete mít z čeho vybírat. Vyvarujte se také jakéhokoliv rozlévání biolihu po biokrbu. Liší se od sebe v mnohých ohledech.


A proč vybírat biokrb z naší nabídky? Potěší vás především rozmanitý design. Požitek z přirozeného žlutého ohně si můžete dopřát i tam, kde to dříve nebylo možné a pro ještě dokonalejší pohodlí Vám nabízíme elektronické hořáky řízené na dálku.


Najdete si bio krb , který se bude hodit do vašeho interiéru, ať už ho máte v moderním, klasickém či rustikálním stylu. Kámen v interiéru vytvoří působivý dojem, který vypadá velmi luxusně a elegantně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky