pátek 21. října 2016

Biolih do krbu s vuni

Různé doplňky k biokrbům jsou důležitou součástí našeho sortimentu. Naleznete zde především palivo do biokrbů a také speciální vůně, díky kterým můžete ještě více měnit atmosféru Vašeho domova. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení.


Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi. Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky.

Jeho spalováním vzniká pouze vodní pára a oxid uhličitý. Díky tomu je biolíh nejen šetrný k přírodě, ale dává širší možnosti těm, Největší vyrobce biokrbů v EU s 10-ti letými zkušenostmi, přes 5typů krbů, vyroba, biokrby na míru, nejmodernější design za nejlepší ceny. Vůně do biolihu - Vanilka se přidává přímo do bioethanolu.


Zpříjemněte si chvilky strávené u biokrbu se specielními vůněmi. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


S přidanými éterickými oleji místnost nejen proteplí, ale i příjemně provoní. Biolit Plus elektrický odpařovač s vůní citronelly proti komárům a mouchám náhradní náplň nocí ml.

Ochrání místnost proti komárům do m proti mouchám do m3. Zabije i komáry, kteří nejsou vidět. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Při spalování je zcela bez zápachu a sazí. Dodává příjemný modrožlutý plamen, který produkuje pouze COa vodní páru. Předností výrobku je zachování čistého ovzduší ve vytápěných prostorách. Náš bioethanol vydrží hořet až hodiny v závislosti na výkonu a typu biokrbu.


Je možné jej umístit kamkoliv, kde je to bezpečné, tj. Rozměry krbu jsou stále ještě kompaktní s velkými bezpečnostními skly, která jsou milimetrů silná. Celková hloubka sestavy činí jen centimetrů. Proto přicházíme s novinkou, u které už není třeba řešit, zda máte doma komín nebo finanční prostředky pro výstavbu klasického krbu.


Kvalitní biolíh do krbu neobsahuje žádné jiné příměsi, které tvoří saze a zapáchají. Biolíh levně zakoupíte ve velkém balení. Líh obsažený v přípravku je vyroben z přírodních a tedy obnovitelných zdrojů.


Hoří přirozeným plamenem bez sazí a zápachu, při hoření vzniká pouze oxid uhličitý a voda.

Krb musí být samozřejmě funkční, ale musí také odrážet Vaši osobnost a smysl pro estetiku. Vizuální potěšení z krbu s harmonicky začleněnými tvary do dekorace vašeho interiéru znásobuje pohodlí poskytované teplem zářícího plamene, to vše budou pro Vás nezapomenutelné chvíle štěstí. Ekologické krby do panelaku na Biolih krb bez komínu BOHEMA AF-Nerezový bio krb. Univerzální typ, umožňuje též rohové zavěšení.


Typ: Závěsné krby, zabudovatelné bio krby, rohové bio krby. Kombinace nerezu a plechu. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Při hoření lihu totiž nevznikají žádné zplodiny ani nebudete mít práci s vynášením popela. Proto si stolní biokrb můžete postavit i do koupelny, ložnice nebo kanceláře. Palivo má rostlinný základ.


Jen si to představte, pohodlně se uvelebíte se vaně a plamen z našeho biokrbu poskytuje útulné přítmí. Bionlov je prémiový švýcarský výrobce paliva do biokrbu. Bionlov dodáváme v krabici, nebo větší množství na papírové paletce. Lhůtu pro vrácení jsme prodloužili na dní.


Během spalování dřeva v ohništi krbové vložky se uvolňuje tepelná energie. Určitý podíl této energie přechází z ohniště sáláním přes sklo dvířek do místnosti s krbem (u krbových vložek s jedním rovným sklem obvykle asi až , u rohových prosklení ještě více). Vhodné především pro použití v interiéru. Bio krby - krby na biolíh. Pro zapalování doporučujeme používat pouze zapalovač dodaný s biokrbem.


Při plnění a zapalování dbejte pokynů výrobce krbu. Menší prostory je doporučené krátce větrat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky