úterý 11. října 2016

Drevena vetraci mrizka

Našim zákazníkům nabízíme široký výběr výrobků ze dřeva: lišty, madla a příslušenství k nim, designové desky a obkladové panely, ozdobné a větrací mřížky, vyřezávané lišty, řezby, rámy, výrobu ze dřeva na zakázku. Přihlaste se k odběru našich novinek Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Vyrobíme vám větrací mřížku do dveří oboustrannou libovolného rozměru.


DO POZNÁMKY NAPIŠTE POŽADOVANÝ ROZMĚR OTVORU VE DVEŘÍCH A RAL CLASSIC. Zobrazit upozornění Skrýt upozornění Podívejte se na přehlednou mapu prodejních míst Osobní návštěvy se nemusíte obávat. Větrací mřížky koupit o objednat u OBI. Použité dřevo bylo vysušeno na vlhkost. Mřížka je lepená disperzním lepidlem odolným proti vodě.


Název: Mřížka větrací dřevěná, Cena: Výrobce: Häfele, Německo, Kód: 574. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Praktický doplněk každé střechy!


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Naše dekorativní mříže jsou vyrobeny z jehličnanového dřeva a používají se jako dekorace, zástěna proti větru a slunci nebo jako opora pro popínavé rostliny.


Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. Větrání či odvětrávání, větrací a ventilační mřížky jsou potřeba v obou případech. Vzduch propustí, nic dalšího už ale ne.


Skvěle fungují samostatně i jako ukončující prvek složitějších ventilačních systémů. Bazarové zboží se zárukou Zboží, které jinde neseženete O mně Komentáře Přidat Karla do oblíbených Kontakt Více o Karlovi Dřevěná mřížka větracího otvoru Stav zboží Dobrý. Známky používání: ano Bez poškození Počet kusů: Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky. Materiál: bukové dřevo.


Montážní otvor průměr 1mm. Průchodnost vzduchu asi cm2. Nabízíme kvalitní ventilační mřížky se síťkou proti hmyzu z plastu, mědi či hliníku.


U nás najdete vždy skvělé ceny s výhodnou dopravou, podívejte se. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Provedení buk, bez povrchové úpravy. Mřížka lepená disperzním lepidlem odolným proti vodě.


V naší nabídce najdete základní povrchy jako jsou bílá, hnědá, stříbrná a zlatá. Elektro Palouček Vám nabízí elektromateriál, ventilátory a svítidla v širokém sortimentu a za skvělé ceny. Dřevěná skládací stěna, plot nebo žebřík pro pnoucí rostliny. Vhodné k oddělení nebo vyčlenění prostorů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Střešní regulovatelné odvětrávací komínky vhodné na všechny běžně dostupné střešní krytiny.


Bramac, Tondach, Roben.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky