pondělí 31. října 2016

Benekov příslušenství

Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kotle na tuhá paliva - uhlí, dřevo, pelety, automatické kotle a příslušenství. Hydraulická sada pro zapojení Č. K RADIO Touch s řídící jednotkou BENEKOV S.

V naší nabídce naleznete příslušenství a náhradní díly ke kotlům Benekov od čidel, regulátorů a snímačů až po šnekové dopravníky pro všechy prodávané značky. Vhodná pro automatické kotle BENEKOV C1 Cedice ECONOMIX, BENEKOV LT – 2 CosmoTHERM U2 př. Je nutno zabránit přístupu dětí k regulátoru a jeho příslušenství.


Za škody vzniklé nedodržováním tohoto návodu výrobce nebere žádnou zodpovědnost. Všeobecné informace Regulátor kotle BENEKOV EM 2je elektronické zařízení určené pro automatický kotel na tuhá paliva se šnekovým podavačem. Teplovodní kotel BENEKOV Bje určen pro vytápění malých, popř. Cookies Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které proto někdy umísťujeme na váš počítač , tak jako ostatně většina velkých internetových stránek.


Kotle BENEKOV Ra R1jsou určeny pro spalování dřevních pelet.

Kvalitní příslušenství od výrobce Benekov za příznivé ceny! Varianta kotle s označením BENEKOV Bje určena pro spalování hnědého uhlí Ořech 2. Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Zobrazeno 1–z výsledků. Skladem - externí sklad Značka: Benekov Zásobník 3l, S control standar kW. Dále provádíme montáž podlahového topení, radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních systémů.


Benekov D - zplyňovací kotel na dřevo - KOTLÍKOVÁ DOTACE. Vlivem neodborně instalovaných nebo zastaralých systémů dochází ke ztrátě až tepla. Okénko dvířek množství. Benekov Náhradní díl Deska keramická střední Sna V5 Benekov Přístroj prostorový Siemens Climatix POL 822.


Přednosti kotle Kotel BENEKOV C lze použít pro vytápění rodinných domů, kancelářských budov a jiných objektů jejichž náročnost na tepelný výkon nepřesahuje kW. První český automatický kotel na uhlí v 5. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není.


V současnosti již patří BENEKOV mezi významné evropské firmy zabývající se problematikou spalování uhlí a biomasy. Ve druhé polovině devadesátých let společnost přišla na trh s vlastními finálními výrobky, kotli na kusové dřevo řady pyroling a automatickými kotli na uhlí řady ling.

Odtah spalin zvyšuje komínový tah. U kotle BENEKOV Cje dodáván na přání a je nutno jej použít v případě, kdy přirozený komínový tah je nižší než tah požadovaný – viz tab. Kotlové těleso, jeho víko a dvířka jsou izolovány zdravotně nezávadnou izolací, která snižuje ztráty sdílením tepla do okolí. Jsou určeny pro provoz v teplovodních otopných soustavách s nuceným oběhem vody. Kromě vytápění objektu umožňují řídit i ohřev teplé užitkové vody.


Vzájemně propojené řídící prvky umožňují precizní ovládání celé kotelny. Uzávěr dvířek Rmnožství. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami.


Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky