středa 19. října 2016

Nástěnná klimatizační jednotka

Daikin nástěnná jednotka SkyAir FAQ-C Tyto nástěnné jednotky s vysokým výkonem jsou vhodné pro malé komerční aplikace. Jednotka FHQ-C je také vhodná pro profesionální použití v serverovnách s provozem chlazení do -15°C venkovní teploty a nebo místech kde je nutná více než běžná délka CU propojovací trasy, a to až 90m délky a převýšení 30m. Nástěnné klimatizační jednotky. ARTCOOL Gallery přináší designovou revoluci – klimatizační jednotka už není jen nenápadná krabice na zdi, ale doslova umělecké dílo. Chytré spojení špičkové.


Jedná se o anglický výraz dělené klimatizační jednotky.

SPLIT se skládá z vnitřní a venkovní klimatizační jednotky, které jsou mezi sebou spojeny technologickým vedením (vnější a vnitřní jednotka jsou propojeny potrubím chladiva včetně kaučukové izolace a komunikačním kabelem). Nabídnou také řadu dalších funkcí – vytápění, odvlhčování nebo čištění vzduchu od nečistot, bakterií i některých virů. Nejčastější variantou klimatizace do bytu je nástěnná klimatizace, jejíž vnitřní jednotka je viditelně umístěna na stěnu v prostoru, který chcete ochlazovat. Výhodou této varitanty je relativně jednoduchá instalace a nízká náročnost na provoz a spotřebu.


Dle přání zákazníka samozřejmě dodáváme i další. Přitom každá vnitřní jednotka může být jiná, např. Všechny klimatizační jednotky z této série jsou standardně vybaveny WiFi modulem, pro pohodlné ovládání pomocí Vašeho chytrého zařízení.


Mobilní klimatizace (přenosná klimatizace) je kompaktním přístrojem, který odvádí horko z vnitřních prostor ven. Výhodou mobilní klimatizace je snadná manipulace s přístrojem, rychlé zapojení bez stavebních úprav a okamžitý provoz.

Informační displej prosvítá přes displej dekoračního panelu jednotky. Technologie DC inverteru umožňuje plynulou regulaci výkonu klimatizační jednotky, komfortní regulaci teploty v místnosti a tím snížení provozních nákladů. Nepoužívejte dobíjitelné baterie. Vnitřní jednotku můžete ovládat pomocí dálkového ovládání, které je nedílnou součástí klimatizace.


Klimatizační zařízení Daikin Emura vás překvapí velice snadným ovládáním. Velkou výhodou je možnost inteligentního ovládání, díky kterému si můžete dopředu naplánovat teplotu v místnosti. Zařízení SK Stylish Serie otevírají nové možnosti v klimatizování místností.


Všechny jednotky jsou sériově vybaveny filtrem z aktivního uhlí a jemným prachovým filtrem pro obzvláště čerstvý vzduch. Díky výkonnému kompresoru je nástěnná klimatizace SINCLAIR VISION ASH-12BIV s WiFi určena pro celoroční provoz. Chlazení do -°C Jednotka chladí i při venkovní teplotě -°C a přitom je udržen stále spolehlivý provoz.


Při změně venkovní teploty se změní frekvence kompresoru a rychlost ventilátoru se přizpůsobí. Výkonná klimatizační jednotka Dražice AIR. Komplet vnější invertorové jednotky a vnitřní jednotky s řízením směru proudění vzduchu je ideální pro místnosti o velikosti 15–m3. V balení naleznete také dálkový ovladač.


Klimatizace nabízí rychlostí ventilátoru včetně tichého nočního módu. Hodnocení produktu:. W Tato klimatizace má v sobě zabudovaný Duální Invertor, jehož výsledkem je klimatizační jednotka , která chladí rychleji, vydrží déle a pracuje tišeji než konvenční modely. Zaručují pohodlné a zároveň zdravé bydlení.


Slim Duct Volné kombinování různých typů vnitřních.

Určení: nástěnná klimatizační jednotka ve verzi split, invertor s chladícím výkonem kW je ideální řešení pro zajištěníchlazení, topení nebo odvlhčovaní vzduchu v místnostech do 45m2. Toshiba – Nabídka značky Toshiba zahrnuje luxusní, ale zároveň dražší klimatizační systémy. MIRAI Inverter = Kvalitní technologie za atraktivní cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky