úterý 25. října 2016

Invertorová svářečka

Invertorová svářečka

Malá svářečka - svářecí invertor, se hodí v každé dílně. Invertorová svářečka má stupeň krytí IP 21S a je aktivně chlazená ventilátorem. To také zajišťuje poměrně dobré hodnoty zatěžovatele, který je při 80A 1, při 100A a při plném výkonu 160A.


Invertorová svářečka

Obalené elektrody se mohou používat všechny tři základní typy, jen si dejte pozor na chycení ke správnému pólu. Svařovací proud - 1A. Držák elektro zemnící kleště, imbusový klíč a drátěný kartáč s kladívkem a kufr součástí dodávky. Kategorie obsahuje rozsáhlou nabídku českých i světových výrobců svařovací techniky - například Kühtreiber, OMICRON, ALFA-in, EINHELL převážně svářecí poloautomaty, svářečka CO svářecí kukly, svářecí dráty a elektrody, tlaková láhev CO svářecí hořáky a spotřební materiál. Vybírejte si Svářečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Je vybaven LCD displejem zobrazující aktuální proud svařovacího proudu nastaveným s plynulou regulací. Odbočková regulace využívá mechanických odboček transformátoru k regulaci svařovacího proudu, kdežto svářečka cos invertorou regulací reguluje svařovací proud invertorem. HOT START, běžně známý jako horký start, umožňuje. Svářečky, svářečka COsvářecí technika,invertory,trafosvářečky,ruční a elektrické nářadí. Dílenská a zahradní technika.


Invertorová svářečka

Malá, lehká, elegantní a spolehlivá pracantka. Tak by se dala v kostce popsat tato invertorová svářečka. Kromě dílny najde využití kdekoliv, kam se s ní odvážíte vyjít. Váží totiž jen kg, takže si ji můžete hodit přes rameno a svařovat například okapy přímo ze žebříku.


Lehká a pohodlná 315A invertorová svářečka , zvláště užitečná pro svářečské práce vyžadující častý pohyb nebo práce ve výškách. HF bezdotykové zapalování Technologie IGBT takt, takt Kompaktní, lehký, přenosný ANTISTICK,. Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě. Svářečky, zvedáky, gola sady, kompresory, pneumatické nářadí, elektrické nářadí a další vybavení dílny najdete v našem e-shopu.


Invertorová svářečka

Svářečky COjsou svářecí poloautomaty, které zavádí při svařování inertní plyn do místa sváru tak, aby se zabránilo oxidaci. Poloautomatické svářečky jsou vybaveny podavačem svářecího drátu, který proměnlivou rychlostí dávkuje drát do nataveného sváru. Kompaktní 1A svářečka využívá nejnovější invertorovou technologii se stabilním obloukem bez jisker pro snadné svařování. Vyžaduje velmi málo místa ve srovnání s běžnými svářečkami. Sada obsahuje svářečský štít, rukavice, svářečské kladivo, kartáč a balíček elektrod různých velikostí.


Rozměry balení: 3× 215. Svářecí invertor PM-MMA-280SM je svářečka nejmodernější konstrukce s IGBT tranzistory pro maximální nasazení. Máte už jasno v tom, k jakým účelům vám svářečka poslouží? Pak se při výběru zaměřte na jeden z nejdůležitějších parametrů, a to na její velikost a hmotnost.


Jestliže vás má svářečka neustále doprovázet na nejrůznější místa například v rámci vaší práce, sáhněte raději po mobilní a lehké svářečce. Svářečka je schopna svařovat s drátem až do tloušťky 1. Součástí balení je svářečská maska a. Je schopna svářet uhlíkovou, legovanou či nerez ocel, dále také hliník, měd a další. Přístroj je vybaven bipolárními tranzistory IGBT, které mu zajišťují vysokou provozní efektivitu.


V této sekci naleznete velký výběr svařovacích invertorů. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů svářečka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Lehká invertorová svářečka vhodná pro práce okolo domu nebo v dílnách. S pohodlným madlem a hmotností pouhých kg svářečku snadno přenesete kamkoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky