pátek 14. října 2016

Meva plynový teplomet bri tr01005

Teplomet s keramickým hořákem. Vhodné použití pro vytápění pracovních prostor. Nastavitelný víceúčelový držák. Dvoupolohový regulátor výkonu. Infračervený teplomet pro pracovní prostředí.


Toto topidlo MEVA je naprosto bezpečné a vhodné pro použití v bytech i domech.

Vybaveno nastavitelným víceúčelovým držákem, bezpečnostní pojistkou, dvoupolohovým regulátorem výkonu. Ohrievač nemá žiadny kábel, preto ho môžete umiestniť takmer do každej miestnosti , plynová fľaša sa jednoducho zapojí a môžete začať kúriť. Dvojpolohový regulátor výkonu. W infračervený teplomet s keramickým hořákem pro pracovní prostředí, nastavitelný víceúčelový držák, bezpečnostní pojistka, dvoupolohový regulátor výkonu, příslušenství pro připojení 5kg a 10kg lahví.


Piezoelektrické zapalování. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Plynový teplomet BRI kW piezo MEVA Plynový teplomet BRI kW MEVA. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme.


Produkty: Etna, Pyramida.

Plynový gril na dovolenou i na zahradu Dnes už griluje prakticky každý. Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát.


Skladové zásoby produktu. W piezo, infračervený teplomet s keramickým hořákem pro pracovní prostředí, nastavitelný víceúčelový držák, bezpečnostní pojistka, dvoupolohový regulátor výkonu, piezoelektrické zapalování, příslušenství pro připojení 5kg a 10kg lahví. Součástí výrobku je regulátor tlaku a hadice 4m. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi.


Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany s. Osvědčí se i na stanovém táboře, kde dokáže rychle ohřát vnitřek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Technické parametry: výko. MEVA - plynový teplomet BRI 4kW piezo.


Meva Group je skupina výrobných a obchodných spoločností zameriavajúce sa na oblasť životného prostredia.

Podľa dochovaného výpisu z obchodného registra, vznikla „Akciová spoločnosť pre priemysel tovarom kovovým“, čo bolo doslovné obchodné meno firmy, 21. Vhodné k použití pro vytápění pracovních prostorů. Slouží k cílenému nastavení optimálních teplot s dlouhotrvajícím požadavkem na stálost. Plynová topidla dokážou vyřešit jakoukoliv tepelnou nedostatečnost v nebytových prostorech.


Díky svému výkonu jsou plynová topidla označována za jeden z nejrychlejších způsobů, jak požadovaných teplot dosáhnout. Není určen pro dlouhodobé vytápění. Je připojen přímo k propan butanové láhvi s provozním tlakem max.


Propanbutanová lahev není součástí výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky