středa 5. října 2016

Kalové čerpadlo s drtičem

Kalové čerpadlo s drtičem

Kalové čerpadlo na fekálie je pro mnohé tak trochu nechutnou záležitostí. Ale někdy se bez něho jednoduše neobejdeme. Především mluvíme o domácnostech, které nemají v obcích zabezpečený přímý odvod kanalizace. V tom případě je kalové čerpadlo nutným vybavením septiku.


Kalové čerpadlo s drtičem

Také však jde o situace jako vytopené. Kvalitní kalové čerpadlo s výkonným drtičem z tvrzené oceli pro odčerpávání odpadní vody a splašků ze septiků a domovních jímek. Robustní celolitinová konstrukce, vysoká odolnost a dlouhá životnost. Litinové čerpadlo s nerezovým pláštěm, mělnící zařízení, dvojitá ucpávka, průchodnost mm.


Ponorná kalová čerpadla s drtičem pevných částic. Využívá se pro čerpání znečištěných vo kalů splašků, odpadních vod a vyčerpávání vody ze zaplavených sklepů. Uplatnění také naleznou při vyčerpávání vody z povrchových a. Vysoce účinné kalové čerpadlo s drtičem do těch nejnáročnějších podmínek pro silně znečištěnou odpadní vodu. Doporučujeme se podívat na video co vše dokáže toto čerpadlo rozdrtit a vyčerpat. Popis: Čerpadlo s nožom je zariadenie, ktoré funguje perfektne v domácnostiach, ale môže byť použité aj pre farmy na čerpanie odpadových vôd.


Kalové čerpadlo s drtičem

V mnohých situáciách pôsobí skvelo - hlavne pre čerpanie. Profesionální postup pro výběr ponorného kalového čerpadla. Toto kalové čerpadlo s drtičem , totiž dokáže pevné nečistoty i dlouhé příměsi rozsekat na menší kusy, a tak je bez problémů odčerpat, bez rizika poškození. Hodí sa teda aj do miest s väčším znečistením, kedy pevné nečistoty a rôzne dlhšie kusy dokáže rozdrviť na menšie kusy a vodu bez problémov odčerpať. Poradí si s časticami do priemeru mm.


KraftDele je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Ponorné čerpadlo čerpá vodu až do metrů. Odstředivá kalová čerpadla s DRTIČEM , který umožňuje čerpat odpadní vodu obsahující textilie, průmyslový, domácí a zvířecí odpa jež je třeba rozdrtit.


Kalové čerpadlo s drtičem

Dostupná pouze mobilní verze. Použitím drtiče může čerpadlo zpracovávat odpadní a jiné tekuté odpady do maximá. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. V, 3W, kg Výhody Príkon 3W Vibračné čerpadlo Čerpadlo do vrtov s priemerom 1mm Vhodné do vŕtaných studní Na čistú úžitkovú vodu Oceľové puzdro Ochrana proti preťaženiu čerpadla.


V prípade, že čerpadlo nasaje väčšiu časticu, nezničí sa, maximálne sa upchá a budete tak mať viac práce s čistením. No existujú aj kalové čerpadlá s drtičom, respektíve so sekacím nožom, ktorý sa postará o to, že aj v náročných podmienkach si čerpadlo poradí aj s väčšími časticami a zabráni upchatiu. Malé kalové čerpadlo BAV 150A s plovákem. Nerezové čerpadlo JKCH-40.


Robusní čerpadlo na čistou i špinavou vodu s drtičem a plovákem společnosti KraftDele je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Kalová čerpadla s noži DAE Septik SGK 1nabízí e-shop. Ideální pro čerpání vody ze septiků, rybníků, řek, zatopených sklepů a podobně.


Kalové ponorné čerpadlo s drtičem a plovákem značky KraftDele stabilní konstrukce pro čistou a. Stav zboží Nové, Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny. Kalový set - ponorné kalové čerpadlo WQF 5s hadicou 20m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky