čtvrtek 13. října 2016

Prodej bytů praha 4 háje

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Byty, domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji. Realitní i soukromá inzerce. Jedná se o byt v osobním vlastnictví po částečné rekonstrukci.


Kompletní výběr a aktuální nabídka pro prodej bytů Háje , Praha. Rádi byste snadno zjistit vhodné nemovitosti na prodej bytů Háje , Praha ⭐? K tomuto okamžiku u nás u nás najdete zcela jistě desítky položek pro prodej bytů Háje , Praha , které startují již za příjemných pár desítek tisíc korun. Chcete bydlet v blízkosti metra, vyberte si z naší nabídky na Praze 4. Specialista regionu ARCHER reality Praha , a. Jak onemocnění COVID-ovlivní realitní trh? V okolí veškerá občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost, metro Háje je cca 5min. Byty na prodej Háje , Praha 4. Kategorie byty na prodej Háje , Praha se neobjevuje v nabídce tak často.


Hledáte-li pro sebe, rodinu či přátele byty na prodej Háje , Praha neváhejte ani chvilku a pokud Vás některá z nemovitostí osloví je dobré kontaktovat prodejce či makléře. Součástí vybavení v ceně může být nová lednice a pračka. Dům po kompletní rekonstrukci. Výkup nemovitostí za hotovost Rekonstrukce bytových jednotek Rekonstrukce bytových domů Výnosové nemovitosti Výnosové byty Výstavba rodinných domů. Pozemky na prodej Háje , Praha 4. Kategorie pozemky na prodej Háje , Praha se neobjevuje v nabídce tak často.


Koupelna, samostatné WC. Kuchyň je kompletně zařízená. Nabízíme na prodej rekonstruovaný a útulný byt o celkové výměře 5mv ulici Jihlavská, v Praze Michli.


Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se v 2. NP udržovaného činžovního domu s výtahem. Zcela nový byt s jihozápadně orientovaným balkonem (m2) situovaný v 1. Lokalita na okraji Milíčovského lesa, s dobrou občanskou vybaveností a autob. Jednatelem společnosti je Ing.


Největší pražská pobočka s vlastním skladem. Její součástí je i showroom s více než 1vystavenými produkty, které se pravidelně obměňují. Vybrané zboží si zde můžete prohlédnout, vyzkoušet a vyzvednout. V kategorii byty na prodej v lokalitě Praha , Háje , Praha u nás naleznete větší množství různých realit. Ať již sháníte malý byt například pro studenty či velký vícepokojový byt pro rodinu, ať už potřebujete bydlet blízko rušného centra města s množstvím obchodů a institucí, či chcete žít na v poklidné okrajové části.


Zakázku nabízí: Duna House. Feelhome vám nabízí kvalitní byty na prodej v oblasti městské části Praha 4. Byty, které vám na Praze nabízíme, představují komfortní a příjemné bydlení za přijatelnou cenu. Praha je jednou z dynamicky se rozvíjejících pražských čtvrtí, což jistě není náhodou, neboť se může pochlubit výhodným umístěním jen několik minut městskou hromadnou dopravou.


Stav bytu: po rekonstrukci Vloženo: 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky